Dit prachtige filmpje over je lijf na de zwangerschap wil je echt zien!

03.06.2019 04:55

Sinds zangeres Alexa Wilding moeder werd van een tweeling is haar lijf ontzettend veranderd. Tijdens haar zwangerschap zwol ze op en woog ze meer dan 100 kilo. Daarna kreeg ze last van rectus-diastase, wat betekent dat haar buikspier niet meer goed werkte. Hierdoor bleef haar buik ook na de zwangerschap bol en werd haar huid slap, waardoor iedereen nog steeds dacht dat ze zwanger was.

In een video voor Allure vertelt Alexa dat ze in het begin haar oude lijf heel erg miste, en moeite had zich nog steeds sexy te voelen. Op een gegeven moment krijgt ze last van haar rug, en wanneer ze hiervoor naar de dokter gaat raadt deze haar aan ook langs de plastisch chirurg te gaan. Deze stelt voor haar een ’tummy tuck’ te geven, waarbij een deel van de huid van de buik wordt verwijderd. Alexa gaat akkoord, maar merkt uiteindelijk dat deze ingreep haar niet het geluk brengt waar ze naar zoekt.

In plaats van koste wat het kost terug te willen naar haar oude lijf, komt Alexa erachter dat het belangrijker is tevreden te zijn met je lijf zoals het is.

Kijk het volledige filmpje hier:

 

 

(Bron: Allure)

Lees ook: ‘Eerlijke’ moederlijven op internet? Maar waar is die cellulitis dan?