Zalig zomeren in Zwitserland – Beleef een betoverende vakantie in Zwitsers Zuoz

18.04.2017 04:45

Even zin in lekker helemaal niks? Alleen maar genieten en tot rust komen? Pak dan je koffers en ga naar Zuoz in Zwitserland. Je komt er helemaal bij en de kinderen ook.


Zuoz staat te boek 
als één van de mooiste plaatsjes van de regio met zijn ongerepte natuur en pittoreske bouwstijl. Het is er heerlijk rustig, dus je wordt niet onder de voet gelopen door hordes vakantie vierende toeristen. Hier kom je met je gezin even helemaal tot rust in de vrije natuur. De omgeving leent zich uitstekend voor de mooiste wandeltochten die ook kinderen leuk vinden door het imposante en afwisselende landschap. In het Swiss National Park zijn verschillende routes te lopen, met prachtige uitzichten en de mogelijkheid van het spotten van verschillende wilde dieren. Er is zelfs een speciale kindertrail met bijbehorende app waarmee ze het park kunnen verkennen. Superleuk!

Of, helemaal spannend, stap in een bootje en bezweer de Zwitserse watervallen! Niet geschikt voor de allerkleinsten natuurlijk, maar wat oudere kinderen zullen het geweldig vinden om samen met papa en mama door de stroomversnellingen te varen en in vliegende vaart van de watervallen af te suizen. Op plekken waar het rustiger is kan ook nog lekker gezwommen worden, voor wie zin heeft om echt een nat pak te halen. Gegarandeerd dat ze na dit avontuur ’s avonds heerlijk zullen slapen! Voor meer informatie kijk je hier.

Ook leuk: een middagje golfen met de hele familie. Dat kan hier namelijk prima. Zowel jullie, als de kinderen kunnen hier onder de Zwitserse zon lekker een balletje slaan. Heel ontspannend en leuk als activiteit voor het hele gezin. Zuoz heeft een 18 holes tellende golfbaan waar kinderen zich op kunnen uitleven. Wedden dat ze na één keer slaan verslaafd zijn en koste wat kost die bal in die holes willen meppen? En wie weet, misschien blijk jij wel een kleine Tiger Woods in de dop te hebben.

Je verblijft bijvoorbeeld in het heerlijke Guesthouse Convict. Gelegen aan de rand van het dorp, dichtbij het treinstation, is het een ideale accommodatie. De kamers zijn niet superdeluxe, maar wel functioneel en aangezien je toch de hele dag buiten bent, is dat eigenlijk het voornaamste wat je nodig hebt. Het guesthouse is een perfect startpunt voor allerhande excursies en dagtripjes, dus de locatie kan niet beter. Er is ook een speelkamer voor kinderen, waar ze even lekker hun gang kunnen gaan na een dag buiten, of bijvoorbeeld ’s ochtends als jullie nog even in alle rust van een kop koffie willen genieten. In Zuoz is het echt vakantie vieren!

Meer informatie over Zuoz vind je op: www.myswitzerland.com.

WIN! Wil jij kans maken op een gratis gezinsvakantie in Zwitserland? Surf dan snel naar www.myswitzerland.com/winnen.

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Zwitserland Toerisme, maar de inhoud ervan is van onszelf. Lees hier alles over ons advertentiebeleid