Weer of geen weer, bij strandpaviljoen Buiten is het altijd fijn

26.10.2017 04:55

Strandpaviljoen BUITEN ligt aan het strand van Scheveningen, aan het einde van het Zwarte Pad. Ga eerst lekker uitwaaien op het strand, en ga vervolgens naar Buiten voor een welverdiende lunch of een warme chocolademelk. En weer of geen weer, bij Buiten kunnen kinderen altijd heerlijk spelen. 

Buiten werkt altijd met verse producten en bereidt alles zelf. Daar waar mogelijk werken ze met biologische en fairtrade producten. Buiten is MSC gecertificeerd, wat betekent dat ze alleen duurzaam gevangen vis uit de Noordzee inkopen. Hierdoor draagt Buiten haar steentje bij en garanderen ze je het lekkerste eten dat je op het strand zult vinden.

Bij Buiten kan je de hele dag terecht, van ontbijt tot avondeten. Ze hebben er superlekkere broodjes en wraps. En het avondeten is ook heerlijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een naanpizza met rode bietenpesto, boerenkool, mozzarella en geitenkaas? Of linzencurry met bataat, geroosterde bloemkool, salade, raita, naanbrood en pappadum? En voor kinderen hebben ze ook meer dan genoeg. Zo kun je voor ontbijt en lunch verschillende tosti’s krijgen, en voor het avondeten hebben ze een speciale kinderkaart, met o.a. spaghetti bolognese of frietjes met een bio-kroket.

Als het lekker weer is kunnen je kinderen natuurlijk op het strand spelen, terwijl jij binnen lekker aan een kopje koffie of een wijntje zit. Daarnaast heeft Buiten een trampoline, waar kinderen zich uren op kunnen vermaken. Werkt het weer even niet mee? Bij Buiten binnen (haha) is er ook genoeg ruimte voor je kinderen om te spelen.

Buiten is zeven dagen per week open, ook als het slecht weer is. Kijk voor meer informatie op hun website.

Strandpaviljoen Buiten
Zwarte Pad 67
2586 JL – Den Haag
Scheveningen

(Bron: ganaarbuiten.nl)

Lees ook: Op naar Renesse! Genieten bij Strandcafé Dok (ook leuk voor kinderen!).