Zon, wijn en zwembaden op een historische locatie

Borgo Le Rocche is een prachtige vakantie accommodatie in het hart van Toscane, Italie. Het was drie eeuwen geleden nog een nederzetting, en de oudste delen van deze gebouwen dateren zelfs nog uit de middeleeuwen! Een locatie met een historie dus. Nu zijn de gebouwen omgetoverd tot 12 prachtige appartementen.

Lees ook: 7 tips voor een bezoek aan Barcelona met kinderen

De gebouwen van de Borgo liggen in een prachtige omgeving, op een groen terrein van ongeveer 5000 vierkante meter. Op dit waanzinnige terrein liggen twee losse zwembaden, een grote met een diepte van meer dan 2 meter, en een kleine met twee aparte gedeelten, die erg geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. De diepte van het water loopt hier af van 1,50m tot 0,50m. In de tuinen op de locatie vindt je een gloednieuwe speeltuin voor de kinderen, ook is er voor de oudere kinderen een tafeltennistafel.  De huizen liggen op een heuvel, op een hoogte van ongeveer 300 meter. Overal waar je staat heb je een prachtig uitzicht over de omliggen olijfgaarden, wijngaarden en bossen.
Vanuit deze locatie, die perfect is voor een week rust, kun je ook makkelijk steden als Florence, Sienna en Pisa bezoeken. Op deze steden kun je ook vliegen, en vanuit daar met een (huurauto) naar de vakantiebestemming reizen. Als je wilt, kun je op aanvraag ook trips naar steden, wijnproeverijen en wandeltochten voor je laten organiseren. Op de locatie zelf is er ook wekelijks een wijnproeverij, in de eigen wijnkelder. Er staan barbecues op het terrein die door iedereen gebruikt mogen worden, maar als je het er echt van wilt nemen kan je zelfs een kok aan huis aanvragen! Ook worden er kookcursussen georganiseerd, en voor de echte leergierigen Italiaanse taallessen. Op loopafstand vindt je het dorp Montaione, met restaurants, een bar en een supermarkt op 500m afstand. De omgeving is ook uitermate geschikt voor mooie wandelingen, golfen en (voor de kinderen misschien iets leuker) paardrijden.
Aan faciliteiten is er ook geen gebrek, er is gratis wifi in elk appartement, er zijn wasmachines voor algemeen gebruik  en er is een babysit service. De appartementen zijn net zoals de tuin goed onderhouden en functioneel ingericht. Alle appartementen hebben een zithoek, een tafel, een keuken met een 4 pits kookplaat, een oven een koelkast en zelfs een satelliet-tv!
Hebben we jullie interesse gewekt? Bekijk hier de beschikbaarheid en de prijzen!
  289_2170_f 290_2149_f f (4)f (1)  f (3) f (5)
Elke week een fijn mailtje van ons?
[wysija_form id=”6″]

Geschreven door
More from Anna

Hoe een baby je slaapposities beinvloedt

Een baby in je bed maakt natuurlijk nogal veel uit voor de...
Lees verder