Heb jij dappere kinderen? De hele maand november kan je nog gezellig griezelen in het Kinderboekenmuseum?

07.11.2017 04:50

Zeg nou zelf, wat is er heerlijker met dit herfstige weer dan opgekruld met een boek op de bank? Niks toch? En zijn je kinderen ook fervente lezers? Ga komende maand dan een keertje naar het kinderboekenmuseum in Den Haag. Hier hebben ze nog de hele maand november de leukste griezelactiviteiten naar aanleiding van de kinderboekenweek.

5 november komt bijvoorbeeld het trio De Lachende Zaag (Tosca Menten, Jozua Douglas en Manon Sikkel) in het museum met de voorstelling Gruwelijk Grappige Griezelverhalen. En op 26 november komt schrijver Jacques Vriens (Meester Jaap, Achtstegroepers huilen niet) naar het museum. Ook is er een workshop waar je je eigen monster kan maken, die je vervolgens kan laten spelen in het decor van de spannende tv-serie De vloek van Woestewolf.

Voor kinderen met een grote fantasie is het kinderboekenmuseum een heerlijke plek. En de tentoonstellingen zien er ook echt fantastisch uit. Het museum is heel modern ingericht, met prachtige hoeken en gaten voor je kind om te ontdekken. Het is trouwens ook mogelijk om een kinderfeestje te geven in het museum.

Kinderboekenmuseum
Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag
(Het museum ligt vlak naast Centraal Station)

openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag, donderdag en vrijdag: 14.00 – 17.00 uur
Woensdag, weekend en feestdagen: 12.00 – 17.00 uur

Bron: kinderboekenmuseum.nl

Lees ook: Leuk én spannend: naar het Oertijdmuseum in Brabant