Dit is dé ideale vakantie voor avontuurlijke gezinnen

19.06.2018 10:25

De zomervakantie komt er weer aan! Heb jij nog geen plannen en is drie weken lui in een strandstoel liggen niks voor jou? Dan hebben we de ideale bestemming voor je. In het Oostenrijkse Salzburger Saalachtal kunnen actieve gezinnen hun hart ophalen. Want je hoeft je hier nooit te vervelen.

Ikzelf kan prima wekenlang gestrekt gaan langs het zwembad in een Mediterraan oord, maar de rest van mijn gezin doe je hier geen plezier mee. Mijn man is van het overactieve, avontuurlijke soort en ook de kinderen zijn het liefst de hele dag bezig. Helemaal blij worden ze als er water in de buurt is. En dan dus geen chloorwater met een driedubbele glijbaan, maar écht water. Rivieren, meertjes, als ik niet beter wist zou ik denken dat die drie van mij kieuwen hebben ipv longen, want als ik ze hun gang laat gaan brengen ze ’s zomers de hele dag in het water door. Zwemmen, kano’en, raften, vlotten bouwen, het is het toppunt van vakantieplezier voor mijn kroost. En we weten allemaal: als de kinderen het leuk hebben, hebben papa en mama het leuk. Dus brengen wij onze vakanties door op plekken waar het avontuur lonkt. Zoals bijvoorbeeld Oostenrijk.

Het Salzburgse Saalachtal is een prachtige bestemming met sprookjesachtige natuur en biedt bovendien allerhande spannende wateractiviteiten waar gezinnen met een hang naar avontuur hun hart helemaal op kunnen halen. Zo kun je er bijvoorbeeld raften op de rivier de Saalach, stand up paddling lessen nemen en wildzwemmen in de natuurlijke zwemmeren. Daarnaast kun je er ook heel mooie wandelingen maken en e-mountainbiken met het hele gezin (vergeet vooral de imposante waterval van Rote Marmorsee niet), waarna je de dag afsluit met een gezellige barbecue. Een vakantie in het Salzburger Saalachtal staat garant voor elke dag actief plezier voor iedereen. En ’s avonds, als de kinderen uitgeput en rozig in bed liggen, genieten jullie van de zonsondergang en het Oostenrijkse uitzicht op het balkon van jullie appartement of hotel.

Qua accomodaties is er keus genoeg. Er zijn familiehotels met royale gezinskamers en allerhande babyvoorzieningen (je kunt zelfs een oppas huren als je daar behoefte aan hebt). Heb je liever wat meer ruimte en privacy, dan huur je een appartement. Ingericht in typisch Oostenrijkse stijl, en van alle gemakken voorzien is het hier heerlijk thuiskomen na een dag vol avontuur. Ook beschikken de complexen over verschillende extra’s die je (al dan niet tegen betaling) kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een sauna, een bibliotheek, wasmachines en drogers. Aan alle behoeften van een jong gezin is in het Salzburger Saalachtal gedacht! Voor meer informatie over de verschillende accomodaties kijk je hier.

Speciaal voor actieve, avontuurlijke gezinnen hebben we nu een leuke aanbieding. Een midweek naar het Salzburger Saalachtal vanaf € 599,-, inclusief:
– 4 overnachtingen bij een gezinsspecialist
– Rafting-tour voor het hele gezin op de Saalach
– Gezinskaart voor het natuurlijk zwemgebied Vorderkaser
Salzburger Saalachtal Card

Zoek dus niet verder, want Oostenrijk it is deze zomer!

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Oostenrijk Toeristenburo en deelstaat Salzburger Saalachtal, maar de inhoud ervan is 100% van ons. Lees meer over ons advertentiebeleid.