Een winterproof strandtent in Wijk aan Zee!

De open haard staat aan en de appeltaart is vers. Bij Aloha in Wijk aan Zee geniet je ook in de winter van een middag strand. Van rondrennende of onder de tafel kruipende kinderen kijkt niemand meer op in deze relaxte strandtent, dus laat ze gerust hun gang gaan!

Een grote maar knusse huiskamer, dat beschrijft Aloha perfect. Het staat aan een actief strand, dat vaak een kleurrijk uitzicht biedt op de vliegers van kitesurfers in zee. Na een brand eind 2014 is alles nieuw opgebouwd, maar zeker niet (te) netjes! De kussens buiten zijn zelfs geschikt om in de zomer met natte badpakken of zwembroeken op neer te ploffen.

Laat je kinderen (en jezelf ook!) eerst lekker uitwaaien op de pier en verplaats je dan voor een warme choco, borrel, lunch of diner naar binnen. Hang rond de open haard of eet iets aan tafel. De menukaart is simpel en divers en aan kinderen is speciaal gedacht. Een frietje met appelmoes als de echte strandmaaltijd, maar ook pasta met tomatensaus of pannenkoeken.

En natuurlijk zit je hier niet alleen in de winter zo lekker, bij mooier weer zit jij in de zon op de bank en je kinderen spelen vlak voor je in het zand. Eentje om te onthouden!

aloha1

aloha2

aloha3

 

Ga ook eens naar: Blijburg op een druilerige dag!

Geschreven door
More from Nynke de Boer

Ze lijken op pannenkoeken, mét groenten erin verstopt: Mexicaanse wraps

Gevulde wraps met kaas uit de oven zijn de ideale truc om...
Lees verder