Dichtbij op vakantie? Bekijk deze prachtige boerderij in Limburg!

Een leuke vakantie hoeft natuurlijk niet altijd ver van huis te zijn. In Limburg kun je je ook al in het buitenland wanen, en al helemaal op zo’n prachtige en comfortabele locatie als deze.

Lees ook: Het is misschien even rijden, maar dit uitje is het helemaal!

Erfgoedlogies d’Ouffenhoff ligt vlak bij het kastelendorp Baarlo, dicht bij Venlo. De boerderij ligt aan de oevers van de Maas, met rondom prachtige velden en natuur. De boerderij is 17e-eeuws en verbouwd tot een prachtige en originele vakantiebestemming. De accomModatie biedt onder andere een keuze tussen stijlvolle cottages, een groepsverblijf en B&B kamers, dus voor ieder wat wils.

Screen Shot 2016-04-05 at 14.07.14

Kies bijvoorbeeld voor cottage nummer 1: de Shamrock. Dit is een karakteristiek huis dat tot 6 personen kan huisvesten. Het heeft een grote woonkamer met open keuken en zelfs openslaande deuren naar een eigen privéterras mét fatboy. De keuken heeft een vaatwasser, magnetron, oven, koelkast en eigenlijk alles wat je je kunt wensen. Er zijn drie tweepersoons slaapkamers verspreid over de begane grond en de eerste verdieping, een apart toilet en een luxe badkamer.

Alle cottages liggen rond een karakteristiek binnenhof. In de sfeervolle inrichting van elke ruimte herken je de historie van d’Ouffenhoff terug. De kamers en huizen bieden veel privacy en bieden genoeg voorzieningen. Voor kinderen is op aanvraag een kinderbedje of een kinderstoel aanwezig. Een grappige toevoeging van deze locatie is dat er zelfs een boodschappenservice is! De boodschappen kunnen elke dag vers bij je in de keuken worden afgeleverd.

Er is genoeg te doen in de omgeving. Vlak naast de lokatie licht het mooie dorp Arcen. Dit dorp is an sich al erg leuk, maar het is toch het meest beroemd om zijn kasteeltuinen rond een 17e-eeuws kasteel. Hier groeien enorme hoeveelheden prachtige bloemen, zijn vijvers en watervalletjes. Heerlijk om even op een bankje te gaan zitten en de omgeving in je op te nemen. De tuinen zijn ook erg leuk voor kinderen: er worden speurtochten georganiseerd, er kan gemidgetgolfd worden, er is een speelstrand en er zijn boerderijdieren.

Ook kan je vlakbij de locatie op een stoomtreintje door Limburg stappen, naar attracties van Mondo Verde in Landgraaf, naar een van de vele kinderboerderijen in de buurt of zelfs een stukje over de grens; je zit zo in Duitsland! Op de website van de d’Ouffenhoff staan enorm veel ideeën voor activiteiten in de buurt. Hier is echt voor iedereen en elke leeftijdscategorie wat te vinden.

Een cottage is al te huren vanaf 600 euro in het hoogseizoen, in het voor en naseizoen liggen de prijzen lager. Je kan hier natuurlijk ook heen voor een mid-week of weekend. Bekijk hier de website voor de beschikbaarheid en de prijzen.

1200x485-limburgs_landschap

Screen Shot 2016-04-05 at 14.07.23 1200x485-slaapkamer-lampen  1200x485-terras-wijn Screen Shot 2016-04-05 at 14.06.48header_1176

Lees ook: Deze bestemming in Turkije is pas echt om van te dromen

Geschreven door
More from Anna

Deze Franse bestemming heeft écht voor iedereen wat leuks

Het is misschien een beetje laat voor déze zomervakantie, maar in de...
Lees verder