Doen! Op zondag eten bij de Rechtbank in Utrecht

Doen! Op zondag eten bij de Rechtbank in Utrecht
Binnenkort een dagje Utrecht op de planning? Vergeet dan niet De Rechtbank in Utrecht op jullie to do-lijst te zetten. Op steenworp afstand van de Dom eten jullie hier in het sfeervolle restaurant of met mooi weer op het terras. Extra leuk: op zondag is er ‘Kids in court’, waarbij de kinderen worden vermaakt zodat jullie rustig kunnen bijpraten.

Het restaurant hoort bij het Court Hotel en is gehuisvest in een prachtig oud pand, waar vroeger rechters en veroordeelden samenkwamen. Van ontbijt tot diner, het restaurant is de gehele dag geopend. Met goed weer is het prima toeven op één van de grootste terrassen van Utrecht.

Zowel voor de lunch als voor het diner is er een aparte kinderkaart, met onder andere een tosti of poffertjes voor tussen de middag en een kinderpasta of patat met knakworstjes voor ‘s avonds. Ook de gewone kaart laat niet te wensen over. De Rechtbank staat bekend om zijn risotto met parmezaanse kaas, maar er staan ook heerlijke vlees- en visgerechten op het menu.

Elke zondag van 12.00 tot 19.00 uur organiseert het restaurant Kids in Court, een waar speelparadijs in de Vrouwe Justitia zaal of met mooi weer buiten op het terras. Doordat het terras omheind is, kunnen jullie in alle rust genieten van een goede kop koffie of een wijntje terwijl de kinderen naar hartelust spelen.

De Rechtbank, Korte Nieuwstraat 14 in Utrecht

Lees ook: Relaxed uiteten met kinderen bij Jozef in Utrecht

(Beeld: De Rechtbank via Facebook)

Geschreven door
More from Lisa

Het bestaat: hier vind je een spa speciaal voor baby’s

Spa’s alleen voor volwassenen? Niet in België! Iets onder Antwerpen, in Berghem,...
Lees verder