Een klein paradijs op het Griekse Kreta (met vet uitzicht!)

20.11.2015 14:19

Na het zien van de foto’s van dit geweldige complex, zijn woorden eigenlijk overbodig. Wát is het hier mooi!! Dit kleinschalige villapark heeft een authentieke sfeer, een waanzinnig uitzicht en lekker veel privacy.

Ellotis Villas is gelegen in de bergen van het dorpje Vamos. En ja, vamos is inderdaad een Spaans woord, maar deze Vamos ligt in Griekenland. Op Kreta om precies te zijn, een eiland vol met verrassingen en mooie plekjes, en Vamos wordt gezien als een van de mooiste plekken op Kreta. Wij snappen eigenlijk niet zo goed waarom gezinnen Kreta vaak over slaan als vakantiebestemming. Het is er enorm mooi, Grieken zijn verzót op kinderen en er is heel veel te zien en te beleven.  En na het zien van de foto’s van deze villa’s, wil je hier toch gewoon naar toe?!

Op het terrein staan in totaal elf villa’s. Van binnen en buiten praktisch hetzelfde, alleen het aantal (slaap)kamers verschilt. Kleinschalig is dus een geschikte woordkeuze voor deze bestemming,  je bent absoluut verzekerd van persoonlijke en liefdevolle service door Valentina en Michalis. Iedere dag wordt er schoongemaakt, liggen er nieuwe handdoeken én wordt je privé zwembad verschoont. Ja, je privé zwembad, elke villa heeft er een! En ’s avonds kruip je lekker voor de open haard.

Kijk hier voor meer informatie.

* tips*
– Visliefhebber? In de haven iets verderop zit restaurant Apostolis. Heer-lijk!
– wil je je kinderen iets nuttigs laten doen in de vakantie? Op het terrein staan een paar voerbakken en bij de eigenaar of de supermarkt kun je kattenvoer halen. Op deze manier hebben de zwerfkatten in de buurt toch een fijn leven!
– op 20 minuten rijden ligt het plaatsje Georgiopolis aan de zee met heel veel restaurantjes en winkeltjes.

huis huisje slaapkamer tuin uitzicht

logo_eliza

Me-to-We & Eliza was here
Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!