Heerlijk uit eten bij Swinckels, terwijl de kinderen boven lekker spelen

Lekker chic uit eten met je kinderen? Swinckels, in Twello (tussen Deventer en Apeldoorn in), is een fan-tas-tisch restaurant waar je heerlijk kunt borrelen, lunchen of dineren. Terwijl jij en je man genieten van een heerlijk zalmtartaartje, vermaken de kinderen zich boven op de speelkamer.

Het pand van Swinckels was vroeger een brouwerij en een herberg en ligt in een van de oudste straatjes van Twello. Tegenwoordig is het monumentale pand prachtig opgeknapt en naar de laatste hippe Instagram-standaard ingericht.

Beneden is het eetgedeelte te vinden. Als je de trap op gaat vind je een aparte ‘kinderkamer’, met televisie, Xbox, kleurplaten en speelgoed. Terwijl jullie beneden van een uitgebreide maaltijd genieten, kunnen je kinderen zich boven prima vermaken.

Op de menukaart van Swinckels staan zowel verfijnde als robuuste gerechten, met zo veel mogelijk lokale ingrediënten. De bediening weet bovendien bij elke gang een heerlijke wijn aan te bieden. Voor kinderen heeft Swinckels geen aparte kaart, maar ze bieden wel verschillende snacks aan. Ook is het mogelijk de gerechten op de menukaart in kleinere portie te bestellen voor kinderen.

Restaurant Swinckels
Dorpsstraat 12
7391 DD Twello
0571-277023
[email protected]

Openingstijden
Maandag: rustdag
Dinsdag t/m zondag van 14.30-00.00

Bron: Swinckelsintwello.nl

Lees ook: Dit weekend gaan we borrelen bij KROAST in Amersfoort (met nanny service!)

Sanne (26) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Ideaal voor de doorwaakte nachten: The Letdown op Netflix

Fan van De Luizenmoeder (wanneer komt dat tweede seizoen nou?), dan moet...
Lees verder