Heerlijk! De Zoomeravonden in Artis zijn er weer

14.07.2018 04:55
Fijn! De Zoomeravonden in Artis zijn weer begonnen

Check je agenda, want de ZOOmeravonden in Artis zijn weer begonnen. De dierentuin verkennen met een biertje in je hand, picknicken in het gras, muziekoptredens met het gebrul van de apen op de achtergrond. Elk jaar is het weer een feestje.

In juni, juli en augustus is Artis elke zaterdag open tot zonsondergang. Elke zaterdag is er een verschillend programma met activiteiten voor kinderen en volwassenen en een live optreden van wisselende artiesten en aanstormende talenten. Ga bijvoorbeeld op stap met de dierenverzorgers, of leer alles over over bacterieën van een microbioloog. Geniet in de Hollandse tuin van optredens van o.a. GUS, Blackbird, Nina June, Daniel von Piekartz invites Tiss Rodriguez, Dr. Meraki, The Howlin’, Ikarai, Arp Frique, Charl Delemarre, Mooon, Kris Berry, Ntjam Rosie en Herman in een bakje Geitenkwark.

Elke ZOOmeravond kan je meedoen aan de speciale avondrondleiding. Daarnaast is het planetarium extra laat open, voor iedereen die zin heeft in een ruimtereis. Er is een buitenkeuken waar je pizza’s en hamburgers kan halen, en een bar met verschillende regionale bieren. Als perfecte afsluiter haal je met z’n allen een ijsje bij de bakfiets met biologisch schepijs, terwijl je de zon onder ziet gaan achter de apenrots.

 

Het speciale ZOOmeravondprogramma vind je hier

Ook leuk: de mooiste en onbekendste dierentuin van Nederland.