Ga deze zomer idyllisch op vakantie: huur een natuurhuisje!

Wil jij deze zomer eens écht ontsnappen aan de waan van alledag? Niet in de Intermarché je baguettes staan te kopen samen met half Nederland? Niet je tent vlak naast die van dat andere (ongetwijfeld hartstikke aardige, daar niet van) gezin moeten proppen, waarna je drie weken op elkaars lip moet zitten? Huur dan een natuurhuisje!

Stel je voor: wakker worden met het geluid van fluitende vogeltjes, de zonlicht op je gezicht, ontbijten op je eigen privéterras. Daarna een mooie wandeling maken door schitterende bossen, picknicken met het hele gezin, of gewoon lekker onder je eigen olijfbomen bij het zwembad zitten en die nieuwe bestseller lezen. Klinkt heerlijk, toch? Precies!

Op verschillende plekken in Europa kun je superleuke, one of a kind huisjes huren. Dus niet weer een dertien in een dozijn bungalow in een of ander park, nee echt een uniek huisje in een prachtige omgeving. Je bent weg van de massa en sjokt niet iedere middag met een colonne andere toeristen naar het tropisch zwemparadijs of een speeltuin met 300 gillende kinderen. Met een natuurhuisje trek je je eigen plan en geef je helemaal zelf vorm aan je vakantie.

Met een natuurhuisje kun je optimaal genieten van rust, ruimte en prachtige natuur. De huisjes zijn speciaal geselecteerd vanwege hun unieke en mooie ligging, dus er is voor ieder wat wils. Van Nederland tot Noorwegen, bijna overal in Europa zijn natuurhuisjes te huur. Je kunt gaan voor een boerderij op de veluwe, of bijvoorbeeld een wit gepleisterde villa op een Spaanse berg in de mediterrane zon. Jouw vakantie, jouw stijl! En ook voor kinderen is een vakantie in een natuurhuisje heerlijk, want ze hebben alle ruimte om vrij te kunnen spelen in de natuur.

Op de website van natuurhuisje.nl kun je aangeven over welke faciliteiten jij wilt dat jouw huisje beschikt en alle huisjes in de verschillende landen bekijken. Heb je dus zin in een heerlijk relaxte vakantie, waarin je echt tot rust kunt komen en kunt genieten van je gezin? Boek dan een natuurhuisje!

Ga ook eens naar: een kleinschalig vakantiepark in stukje onontdekt Frankrijk.

Geschreven door
More from Vala van den Boomen

Wasbare luiers, iets voor jou?

Wie goed wil doen voor het milieu kiest voor wasbare luiers in...
Lees verder