Ga strandjutten in Egmond aan Zee!

29.01.2016 04:55

Naar buiten ondanks het vieze weer? Laat je kinderen schatten zoeken op het strand in Noord-Holland! In het atelier van Gejut in Egmond aan Zee maken ze er hun eigen kunstwerk van.

Voor je kinderen op pad gaan krijgen ze een Jutterszak, om alles wat ze op het strand vinden in te verzamelen. Bij terugkeer in het atelier gaan ze creatief aan de slag met een schilderij. (Die jij vervolgens natuurlijk vol trots in de woonkamer hangt.)
Ook voor kinderfeestjes is Gejut de ideale plek. Het feestje begint met het verhaal van Jutter Jan en het Juttershoedenspel. Vervolgens krijgt ieder kind een lijstje mee met voorwerpen waarvan ze zoveel mogelijk op het strand moeten vinden. De winnaar krijgt een prijs: een echte haaientand in een doosje.

Paula

Foto’s: Gejut

Je kinderen vermaken zich een hele middag in dit strandatelier voor 15 euro per persoon, inclusief Jutters-leentas, een kleine lijst/houten plank, gereedschap, lijm, materiaal, koffie/thee/frisdrank, een Jutterskoek en gebruik van het atelier. Bekijk de website voor meer informatie over reserveringen.

Bekijk ook: Het allerleukste museum voor de kleintjes, Nijntje!