Genieten in dit luxe, maar kindvriendelijke hotel op Kreta

10.04.2017 00:10
Genieten in dit luxe, maar kindvriendelijke hotel op Kreta

Op zoek naar een vakantieplek waar de kinderen goed mee naartoe kunnen, maar waar jullie ook kunnen genieten van de nodige luxe? Op vijf kilometer van de haven van Chania, een van de mooiste steden van Kreta, vinden jullie Ammos Hotel. Hip en happening, maar ook zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Het hotel beschikt over drie verschillende type kamers. De drie ‘garden view suites’ zijn met een aparte slaapkamer en twee slaapplekken in de ruimte die overdag als woonkamer dient perfect voor gezinnen. Ze beschikken over een eigen keukentje en een terras of balkon, waar jullie ’s avonds als de kinderen al op bed liggen fijn kunnen genieten van een wijntje.

Buiten heeft het hotel een heerlijk zwembad en het complex ligt aan een zandstrand, zodat jullie ’s ochtends wakker kunnen worden met een duik in water naar keuze. De hele dag op het strand? Ook een prima optie. Zelfs een verse smoothie, zomerse salade of een lekkere cocktail op je strandbedje kan geregeld worden.

Speciaal voor jonge gezinnen beschikt het hotel over babybedjes, kinderstoelen, babybadjes, babyfoons, blenders en potjes. Ook is er een speelruimte, waar kinderen tot een jaar of vijf zich prima kunnen vermaken. Het hotel biedt ook een oppasservice. Voor als jullie echt even rustig willen bijkletsen, genieten van een massage of bijslapen in de zon.

Ammos Hotel, Kreta 

Lees ook: 23 redenen waarom Griekenland geweldig is met kinderen

(Beeld: Instagram Ammoshotel