Optimaal genieten in dit geweldige Franse vakantiehuis

12.03.2017 04:55

Wil jij deze zomer niet te ver weg, toch lekker warm en geen geklooi met een tent opzetten en slapen op een luchtbed? Dan is dit vakantiehuis in Frankrijk iets voor jou!

Via Tots to Travel, een reisorganisatie die zich speciaal richt op ouders met kleine kinderen, kun je in de mooie Languedoc dit prachtige huis huren. Hier, in het zuiden van Frankrijk, is het goed toeven voor het hele gezin. Het huis ziet er prachtig uit en is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het een volledig ingerichte keuken waar je zelf de heerlijkste haute cuisine kunt maken (als je daar zin in hebt, hè), leuke kinderkamers, speelgoed en een verwarmd buitenzwembad. Hoe heerlijk klinkt dat?

                              

De stad Montpellier is slechts op 30 minuten afstand en daar zit het vol restaurantjes en leuke winkels, maar het is niet zo druk dat je er onder de voet gelopen wordt door hordes andere toeristen. Ideaal dus voor een dagje shoppen of flaneren. Heb je meer zin in rust, dan blijf je lekker in en om het huis en geniet je van de geweldige uitzichten en het idyllische landschap. Je komt er helemaal tot rust en de kinderen kunnen heerlijk spelen.

En er is meer! Want dit huis komt met een speciale ‘Treat for mum’ aanbieding. Bij aankomst ligt de koelkast vol met eten, je krijgt vouchers voor een avondje pizza laten bezorgen, een avondje een babysitter en een massagebehandeling voor mama. Echt jongens, genieten!