Goed plan: uitwaaien in Scheveningen, en daarna huisgemaakte patat van Par Hasard

Eerst uitwaaien in Scheveningen, en daarna huisgemaakte patat van Par Hasard

Wat is er heerlijker dan een dagje strand? Voeten in de branding, zandkastelen bouwen en door de duinen rennen. Zelfs als het fris is is het heerlijk. Want dan heb je aan het eind van de dag die warme chocolademelk écht verdiend. En een portie friet natuurlijk. 

Patat na een lange stranddag hoort erbij. En de allerlekkerste friet van Scheveningen vind je bij Friterie Par Hasard. Par Hasard had al twee zeer populaire winkels in Amsterdam, en nu dus ook een dependance op de pier van Scheveningen. De Par Hasard succesformule: De aardappelen voor de friet worden op locatie bereid en gesneden, dus verser kan je het niet krijgen.

Om de kwaliteit te waarborgen worden elke maand verschillende aardappelrassen opnieuw getest op kwaliteit om deze aardappelen om te zetten in de beste friet. Bij de patat bestel je een van de zelfgemaakte sauzen, zoals mosterd of piccalilly-mayonaise. Voor een Belgisch biertje kan je trouwens ook bij ze terecht. De perfecte afsluiting van een relaxt dagje strand.

Dit artikel gaat door onder de afbeelding

Bron: Par Hasard

LEES OOK: Voor de naschoolse trek: rauwkostfrietjes met avocadomayonaise

Geschreven door
More from Sanne Mulder

14 Dingen die vaders voor 100% zullen herkennen

We hebben het dan wel vaak over het moederschap, maar die arme...
Lees verder