Deze Griekse vakantieadresjes wil je echt niet missen als je een baby of peuter hebt!

Wat is er leuker dan je in de winter al verlekkeren met een zonvakantie die in het verschiet ligt? Wij hebben drie toplocaties in Zakynthos, Griekenland, voor je op een rij gezet waar je het sowieso heerlijk gaat hebben als je kleine kinderen hebt.

  1. Leeda’s Village

Genieten van rust en ruimte in een ongedwongen en persoonlijke sfeer? Dat kan bij Leeda’s Village in Zakynthos Griekenland. Dit appartementencomplex ligt verspreid over een gigantisch terrein (van wel 12.000 m2) en hier heb je dus echt het idee dat je alleen op de wereld bent. Je kunt er heerlijk rondlopen tussen de eeuwenoude olijf-, sinaasappel- en citroenbomen of luieren aan je eigen zwembad. En dan, zo af en toe, komt de eigenaar Dionysios even langs om je te verwennen met een schaaltje olijven uit eigen tuin. Of hij neemt de kind even mee om de varkentjes en kippetjes te voeren op zijn eigen kinderboerderij… Heerlijk toch?!

getimage-1 getimage

2. Grantzaos Villas

Op een paar kilometer afstand van de toeristische trekpleisters van Zakynthos vind je Grantzoas Villas, een paradijsje op zich. En wat is het hier mooi en rustig. De zes appartementen liggen rondom het zwembad en de bar en is daarmee echt ideaal, want als je kind op de kamer een dutje doet kun jij mooi met de babyfoon naast je heerlijk even aan het zwembad liggen. Of je gaat ‘s avonds nog even wat drinken aan de bar terwijl het kroost allang in dromenland is. Ideaal! Er is zelfs speelgoed aanwezig, dus dat hoef je ook niet meer mee te nemen. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Ehm, oke we verklappen nog één groot pluspunt: eigenaar Koastas bakt iedere ochtend de heerlijkste pannenkoeken. Die gaan er bij je kinderen zéker wel in. Als dat geen vakantie is…!

getimage-3

getimage-6

3. Arresti Villas

Een groot villapark dat net zo fijn voelt als thuis, maar dan met prachtig uitzicht en zonder dat je al te veel hoeft te doen. Arresti Villas van Maria en Marlène in het Griekse Zakynthos bestaat uit een aantal villa’s met privézwembaden. Vanuit je kamer spring je zo het zwembad in. En er is een restaurant met daarnaast een speeltuin. Dus jij kunt lunchen, terwijl je kleuter zich van de glijbaan gooit. Ideaal! Hier is het écht genieten met een grote G. Maria en Marlène doen er namelijk alles aan om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen, zonder zich op te dringen. Van heerlijk eten tot geweldige service, een vakantie om nooit meer te vergeten.

getimage-4 getimage-5

 

logo_eliza

Me-to-We & Eliza was here
Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!

 

 

 

 

 

 

Geschreven door
More from Philippine Dankelman

Foliumzuur, wat is het en wanneer moet je het slikken?

Wist je dat slechts 60% van de zwangere vrouwen foliumzuur slikken? En...
Lees verder