De hele dag genieten op het strand bij Strandclub Leuk in Kijkduin

De hele dag genieten op het strand bij Strandclub Leuk in Kijkduin
Dol op het strand, maar geen zin om de hele dag zandkastelen te bouwen? Strandclub Leuk in Kijkduin biedt uitkomst. In de afgesloten strandspeeltuin kunnen kinderen zich uren vermaken terwijl jij languit op één van de banken ligt met een kop koffie of een wijntje. Wij zeggen: win-win! 

Dat de strandtent volledig is ingericht op gezinnen blijkt niet alleen uit de grote speeltuin, maar ook uit het ruime aanbod kindergerechten. Van een boterham met BIO pindakaas of hagelslag voor tussen de middag tot een (biologische) hamburger of een pannenkoek voor het diner, er is voor ieder wat wils. Ook verkopen ze (verantwoorde) chips, koekjes en pakjes drinken.

Dit artikel gaat door onder de afbeelding

Dankzij het selfservice concept zijn de prijzen bij Leuk – in tegenstelling tot veel andere strandtenten – prima betaalbaar. Voor een kinderhoofdgerecht betaal je zo’n zeven tot acht euro en voor een gewoon hoofdgerecht ben je maximaal veertien tot vijftien euro kwijt.

Denk je bij selfservice aan alleen maar kroketten en patat? Niks is minder waar. Hoewel je wel patat kunt bestellen, staat er ook gegrilde zalm, een carpaccio salade of een gerecht met biefstukpuntjes op de kaart. Niks te klagen dus!

Strandclub Leuk, Deltaplein 1 in Kijkduin

Lees ook: Leuk! Borrelen en eten bij Fabel’s in Bergen

(Beelden: Strandclub Leuk)

Lees ook
Geschreven door
More from Lisa

Doen! Uiteten bij Ivo’s Kitchen in Amsterdam

Binnenkort een keer met het hele gezin uiteten? In het hart van...
Lees verder