Het allermooiste plekje van Kreta (met geweldige hapjes!)

22.11.2015 11:00
ippocampi kreta

Als je de site bekijkt, zou je niet met kinderen naar Ippocampi toe durven. Het is er veel te mooi! Maar een vriendin van ons is er vaak geweest, (ze heeft een tweeling!) en ze verzekert ons dat ze er echt, echt, echt, heel graag kinderen te logeren hebben.

Villa Ippocampi ligt op Kreta,op een half uurtje rijden van het vliegveld van Heraklion. Ze hebben er fantastische kamers, gebouwd rondom een zwembad. Alles daar is mooi: de meubels, de kussens, de kamers.

DSC_1040 kopie

Het hotelletje wordt gerund door de Nederlandse Lydia die getrouwd is met de Griekse Nikos. Ze hebben er geen restaurant, maar wel een bar waar ook allerlei hapjes te krijgen zijn, en ook pizza. Er logeren Engelsen, Zwisters en Amerikanen (en Nederlanders). Het ligt in de bergen, op 1 kilometer van het strand. Als je het hotel verlaat kun je rechtsaf, de natuur in, of linksaf naar een dorpje met restaurants.

LEES OOK: Een klein paradijs op het Griekse Kreta (met vet uitzicht!)

DSC_1183 kopie  DSC_1139 kopie ippocampi kreta

Op Kreta zijn de seizoenen lekker lang, je kan er al rond maart rekenen op strandweer, tot aan begin november. De prijzen voor de kamers zijn heel redelijk.

Plus
• Supermooie styling!
• Op Kreta is het vaak heel lekker weer.
• Leuke gastvrouw en –heer.
• Vlakbij het vliegveld, zodat je weinig tijd verliest en ook tussendoor voor een korte week kunt gaan.

Min
• Kreta is op veel plekken best wel een lelijk eiland.
• Grieks eten is echt niet langer dan een week lekker.

www.ippocampi.gr

 

Foto’s: Renée Frikking, styling: Valerie van der Werff