Het leukste strand van Nederland ligt niet aan het water

10.04.2014 14:33

Het leukste strand van Nederland ligt niet aan het water, maar op een industriegebiedje in Amersfoort. Barbara heeft kennis gemaakt met Zandfoort aan de Eem, een strandtent in Amersfoort. En nu wil ze naar die stad verhuizen, zó leuk is het daar!

Zandfoort aan de Eem is echt een van de fijnste plekken om een middag met je vriendinnen te hangen. Het lijkt wel of ze daar helemaal snappen waar je behoefte aan hebt. Een kaart met kleine hapjes uit alle windstreken (India! Mijn favoriet!), een grote kaart en een kinderkaart.

Ik ga het samenvatten in een gedicht (niet lachen nou, ik voel me geïnspireerd):

Ruimte voor de kinderen.
Fijne zitplekken voor jou.

Vieze pannenkoeken en knakworsten voor de kinderen.
Lekkere spicy hapjes voor jou.

Avontuur, splintergevaar en lekker vies worden voor de kinderen.
Een vleugje beschaving voor jou.

Dat is alles wat ik wou.
Wil.

(Sorry, als je een blog hebt zit er dus niemand tussen die zegt dat je belachelijk slecht dicht. En Femke was vrij toen ik dit schreef, dus ik ging even los. Ik heb geen ambities in die richting, dus het zal niet weer gebeuren.)

Dit is gewoon de perfecte zandbakmiddag!

Plus
• Moet dat er nou altijd bij? Heb ik net gezegd, ja?
• O ja, en ze hebben er Ouwelullendisco op vrijdagavond en soms poppentheater (de zoveelste woe/zo van de maand, check de agenda)

Min
• Nou, oké dan: niet te veel om je heen kijken want het ligt wel op een lelijk industriegebiedje.
• Als ze die knakworsten nou zouden vervangen voor een biologisch kippetje met rabarbercompote zou het wel net iets minder ranzig kindereten zijn.
• En dat splintergevaar zit me toch een beetje dwars.

Zandfoort aan de Eem
Eemlaan 100
3812 ED Amersfoort

(033) 448 19 51

https://www.zandfoort.nl/

Klik hier voor een beeld van de omgeving.

zandfoort aan de eem

photo_thumb.php2photo_thumb.ph7p photo_thumb.ph5p photo_thumb.ph4p photo_thumb.ph3p photo_thumb.p7hp photo_thumb.p6hp