Hoe lief is dit…? Verloren knuffel reist de wereld rond

06.07.2016 10:39

Herkenbaar voor vrijwel alle ouders: die ene knuffel van je kind, die je nooit kwijt mag raken. Omdat dat dan de wereld vergaat (en jij met slapeloze nachten zit, wat eigenlijk op hetzelfde neerkomt). Dus bewaak je dat beest met je leven. Maar wat als het dan toch misgaat? Deze ouders kwamen met een geweldige oplossing…

Oke, misschien is het omdat ik hoogzwanger en dus hormonaal tot en met ben, maar van dit verhaal moet ik dus echt huilen. Een klein jongetje raakte onlangs zijn favoriete knuffel kwijt en was natuurlijk intens verdrietig. Net als mijn eigen zoon zou zijn als hij zijn Woefie, de knuffelhond die hij al vanaf zijn eerste jaar heeft, zou verliezen. Dat beest is heilig. Voor hem, maar inmiddels ook voor mij. Een leven zonder Woefie kunnen wij ons niet meer voorstellen. Terrorist nr. 1 en ik kunnen ons dus maar al te goed voorstellen hoe het jongetje uit dit verhaal zich moest voelen toen hij zijn knuffelolifantje kwijtraakte.

Zijn ouders waren echter niet voor één gat te vangen en vertelden hun zoon dat Olifantje niet weg was, maar op reis. En om dat te bewijzen riepen ze de hulp van het internet in. Ze stuurden een foto van de knuffel de wereld in en vroegen mensen het beest in foto’s van verschillende plekken op de wereld te Photoshoppen. Als bewijs voor hun zoon dat zijn geliefde vriend inderdaad op wereldreis was. En de respons was overweldigend. Inmiddels is Olifantje op de Chinese Muur geweest, in Afrika bij zijn familie, in Londen op bezoek bij zijn vriend Paddington Bear en zelfs op de maan. En hoewel zijn baasje hem natuurlijk nog steeds heel erg mist, weet hij nu in ieder geval dat zijn knuffelvriend niet ergens in de goot ligt. En dat slaapt toch een heel stuk rustiger.

Olifant_1

Olifant_2

Olifant_3

Olifant_4

Olifant_5

Olifant_6

Olifant_7

Olifant_8

Olifant_9

Lees ook: Meisje van 5 jaar. geeft haar vader aan. En dit is wat de agent dan doet.

(Bron: Bored Panda)