Industrieel uit eten in een oud Energiehuis!

12.05.2015 08:00

Restaurant Khotinsky in Dordrecht is een superbijzondere locatie in Dordrecht. Een oud Energiehuis is hier omgetoverd tot prachtige bistro, met een fantastische industriële inrichting waarin de authentieke kenmerken goed bewaard zijn gebleven. 

Screen Shot 2015-05-11 at 15.20.43

Door de enorme ruime opzet is dit restaurant uitermate geschikt voor een bezoek met kinderen, ook is er een terras met veel zon. Elke dag openen de deuren om 11:00 uur. Vanaf dat moment kun je heerlijke koffies drinken met zelfgemaakte taart, of heerlijk lunchen. Ook kun je er terecht voor een goed glas wijn of een biertje uit de ruime collectie. Tijdens de lunch biedt Khotinsky een grote keuze tussen sandwiches van vloerbrood, desembrood of een Croque Monsieurs, maar er zijn ook soepen en salades. Als je zwaarder wilt lunchen zijn er ook warme gerechten als pasta’s en hamburgers. ’s Avonds draait te menukaart om klassieke gerechten in een nieuw jasje. Er worden alleen maar verse, seizoensgebonden producten gebruikt. Voor 11 euro heb je voor je kind een 3-gangenmenu van tomatensoep, als hoofdgerecht bijvoorbeeld fish and chips of de all-time-favourite spaghetti met rode saus, en als toetje ijs met strooisels!

Screen Shot 2015-05-11 at 15.30.05

LEES OOK: Een prachtig kindvriendelijk terras in Delft: LEF

Wat ook leuk is aan dit restaurant, is hun speciale evenementen op dagen als moederdag en vaderdag! Moederdag hebben we nu natuurlijk net gemist maar vaderdag komt er weer aan. Op deze dag kun je met je kinderen meedoen aan een groot brunchbuffet, met een speciaal buffet voor kinderen. Tijdens dit buffet kun je je ongelimiteerd laven aan hun lekkerste gerechten voor maar 22,50 per persoon! Kinderen onder de vier jaar mogen gratis meedoen. Reserveer wel even als je dit leuk lijkt!

Khotinsky
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Screen Shot 2015-05-11 at 15.17.57