Kijk eens wat een prachtig plekje op Kreta dit is!

28.04.2019 04:50

Ben je op zoek naar rust dan is dit hét must-go vakantieadresje. En kidsproof ook nog, dankzij de privétuin, eigen zwembad en een speeltuintje met schommel, wip, glijbaan en een goaltje. Klinkt heerlijk, nietwaar?

Op een prachtig stuk land, middenin de meest mooie natuur van Kreta – waar van alles groeit en bloeit – staan vijf natuurstenen huisjes die broer en zus Giorgos en Valia zelf bouwden zijn met stenen uit de omgeving.  De insteek was luxe leven op het platteland, dat is goed gelukt. Ieder huisje heeft de naam van een lokaal kruid en zo was Koules Estate geboren.

Ondanks dat de vijf luxe ingerichte huizen dicht bij elkaar liggen, heb je toch voldoende privacy. Met een eigen tuin, eigen zwembad, een eigen terras met prachtig uitzicht over de vallei krijg je een ‘alleen op de wereld’-gevoel.

Het dichtstbijzijnde dorpje met restaurant ligt op een kilometer afstand, de supermarkt op vijf, en het strand ligt 19 kilometer verder. Wel een eindje rijden dus. Een huurauto zit bij de prijs inbegrepen en is ook echt wel een must. Ga er lekker met de auto op uit en rij elke dag naar een ander dorpje en strand om zo Kreta volop te ontdekken. Maar voor wie het wat rustiger aan wil doen, kan ook prima op Koules Estate blijven. Juíst hier eigenlijk. In de tuin vind je een groentetuin, er is een speeltuintje en voor wie lekker wil ontbijten of dineren kun je je eten laten bezorgen. Ideaal.

Wil je meer lezen over deze rustgevende plek? Of gewoon heel gauw boeken? Klik dan hier.

eliza5

eliza6

eliza4