Kangaroe en een kinderkaart bij Klein Berlijn in Apeldoorn

02.03.2018 04:55
Kangaroe en een kinderkaart bij Klein Berlijn in Apeldoorn

Soms heb je even genoeg van al die pannenkoekenhuizen, burgertenten en andere restaurants met kleurplaten als placemat. Dan wil je écht lekker eten, in een hippe tent met een goed glas wijn erbij. Goed nieuws, bij Klein Berlijn in Apeldoorn kan het. En het beste is, je kinderen kunnen gewoon mee. 

Klein Berlijn is een van de hipste restaurants van Apeldoorn. Met een gevarieerde menukaart bieden zij een upscale diner-ervaring met biologische ingrediënten en verrassende combinaties. Dit alles natuurlijk begeleid door een lekkere wijn. In een hip en huiselijk interieur geniet je kortom van een heerlijk avondje fine dining.

De kok weet uitstekende vegetarische of zelfs veganistische gerechten te bereiden, dus ook de vega’s zitten goed. Voor kinderen is er een aparte kinderkaart, met eenvoudiger gerechtjes. Grappig weetje, bijna alle groente bij Klein Berlijn komt uit hun eigen groentetuin: gekweekt uit biologische zaden en zonder gif of kunstmest. Wat je eet is dus écht gezond.

Bij Klein Berlijn wil je uitgebreid tafelen, dus het is fijn dat er aan kinderen is gedacht. In het restaurant vind je een speelhoek met keukentje, of je kinderen mogen kleurboeken meenemen om aan tafel mooie kunstwerken te maken. De sfeer bij Klein Berlijn is ongedwongen en ontspannen, dus je hoeft je geen zorgen te maken om schuine blikken of zuchten. Heerlijk!

Klein Berlijn
Hoofdstraat 34
7311 KC
Apeldoorn

055 760 0699
Reserveren kan ook via de website

Bron: Klein Berlijn

LEES OOK: Chic uit eten bij Swinckels, terwijl de kinderen boven lekker spelen