Kristen Bell (Anna uit Frozen) deelt heerlijk herkenbare bevallingsfoto’s

Kristen Bell (Anna uit Frozen) deelt heerlijk herkenbare bevallingsfoto's
Actrice Kristen Bell en haar man Dax Shepard hebben samen twee kinderen. Ter ere van de derde verjaardag van haar jongste dochter deelde Kristen twee weken geleden een aantal nooit eerder naar buiten gekomen foto’s van haar bevalling.

En het toffe is, die foto’s zijn prachtig, maar vooral simpel. Zo zou iedereens bevalling eruit kunnen zien. De meeste bevallings- en geboortefoto’s van sterren die naar buiten komen zijn zo ontzettend gestyled, dat heeft niks meer te maken met de realiteit van een bevalling (Hállo Beyoncé). Maar niet die van Kristen. Op de foto’s zien we haar in ziekenhuis-ondergoed, met een gigantische buik zittend op een bal, en aangesloten op een infuus. Gewoon, zoals wij allemaal. Want het maakt natuurlijk ook helemaal niks uit of je een beroemdheid bent of niet, een bevalling is een bevalling.

Zie hieronder Kristens post. Druk op het pijltje naar rechts voor meer foto’s.

Bron: Instagram

LEES OOK: Heerlijk en hysterisch: de beste zwangerschapsshoots van beroemdheden

 

Sanne (26) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

13 Steamy plaatjes voor de zwangeren onder ons (hallo, wij hebben ook behoeftes)

Als je eenmaal zwanger bent kan je opvatting van sexy en opwindend...
Lees verder