Lekker eten tussen de geitjes bij Café du Midi

09.03.2019 04:55
lekker eten tussen de geitjes bij Café du Midi Delfgauw geitjes chardonnay

Zin in dat echte Franse vakantiegevoel? Je hoeft niet meer urenlang tolwegen te rijden met gillende, ruziemakende, of wagenzieke kinderen op de achterbank. Bij Café du Midi in Delfgauw waan je je een paar uur op het Franse platteland. Rondscharrelende geitjes, wijntje erbij. Super!

Café du Midi is onderdeel van Buitengoed de Uylenburg, een hotel middenin het bos. In de omgeving liggen het Bieslandse Bos en het Delfste Hout, waar je met lekker weer leuk kan wandelen en fietsen. Café du Midi heeft een groot buitenterras, tussen de bomen, waar kippen en geitjes rondscharrelen.

Het eten is lekker, niet duur en ook nog eens biologisch! Café du Midi streeft ernaar alleen vlees uit eigen polder op de kaart te zetten. Hun rund- en lamsvlees komt allemaal van een boerderij bij hen uit de buurt, waardoor ze de kwaliteit van het vlees en het leven van het dier goed in de gaten kunnen houden.

Deze fantastische plek is (helaas) al lang geen geheim meer. Het is eigenlijk altijd druk bij Café du Midi. Dit is geen enkel probleem als je een tafeltje hebt, want de bediening is snel, vriendelijk en professioneel. Maar op mooie dagen kan de wachttijd voor een tafeltje wel flink oplopen. Reserveren is dus een must!

lekker eten tussen de geitjes bij Café du Midi Delfgauw geitjes chardonnay

lekker eten tussen de geitjes bij Café du Midi Delfgauw geitjes chardonnay

Plus
• Heel leuk voor de kinderen, met alle geitjes buiten.
• Prijs/kwaliteitverhouding is top, met veel biologische gerechten en lokale ingrediënten voor schappelijke prijzen. De pompoenburger is een tip van de redactie!
• Vriendelijke en snelle bediening.

Min
•  Als je van te voren niet reserveert, kan het dat je lang moet wachten op een tafeltje. Het eten komt daarentegen lekker snel!
• Vooral een aanrader met lekker weer, zodat je in de tuin kan zitten. Binnen is het vaak rumoeriger en een beetje te vol.

Café du Midi
Noordeindseweg 70,
Delfgauw (inderdaad, vlakbij Delft!)
Ma t/m vrij 10.00 – 23.00
Zaterdag en Zondag 09.00 – 23.00
Telefoon: 015 2157469
E-mail: info@dumididelfgauw.nl
Website: dumididelfgauw.nl

GA OOK EENS NAAR: Restaurant samen: tournedos voor jou én oppas voor de kinderen.