Al op zoek naar een lekker plekje voor volgend jaar? Bekijk deze Agriturismo!

31.07.2017 04:55

Agriturismo Gattogiallo ligt in het noorden van Italië, in het prachtige Umbrië. Dit geweldige huis heeft lichte kamers met een mooi uitzicht over de heuvels. De rustige boerenhoeve is omringd door 13 hectare aan land en heeft een eigen buitenzwembad.

Alle kamers van dit hotel hebben een eigen ingang en een eigen tuin en hebben allemaal een minibar. Het zwembad van het Agriturismo Gattogiallo kijkt uit over het nabijgelegen Montegabbione, 2 km verderop. Elke dag kan er ontbeten worden op het panoramische terras.

Maar ook in de buurt zijn er leuke dingen te doen, vanuit het hotel ben je in minder dan 45 minuten in Orvieto, een typisch Italiaans stadje. De stad is van Etruskische oorsprong en is gelegen op een plateau van tufsteen. Orvieto heeft veel toeristische bestemmingen: mooie monumenten, gezellige straten en pleintjes en leuke winkeltjes. Ook hebben ze een eigen wijn die beroemd is: de ‘Orvieto Classico’.

Deze locatie is erg geschikt voor gezinnen met kinderen (1 of 2), door het fijne zwembad en de veilige omgeving eromheen. Voor de kleintjes is het wel belangrijk een zwemvestje en bandjes te dragen, er staat namelijk geen hekje om het zwembad. Wel goed opletten dus!

Voor deze zomervakantie is hij al heelmaal volgeboekt, maar mocht je iets nieuws willen proberen voor volgens jaar, boek dan lekker op tijd! Wij vonden zelfs de prijs er meevallen in verhouding met veel andere vergelijkbare bestemmingen in Italie.

Lees ook: Een heerlijke herfstvakantie in Le Marche, Italië.