Te leuk voor kinderen: slapen in een sprookjeshuis

25.06.2019 04:55
Te leuk dit: hier kun je slapen in een soort sprookjeshuis

Een sprookjesachtig mini-huisje in een heuvel, het klinkt bijna te leuk om waar te zijn, maar in Castricum bestaat het echt. Gebaseerd op de fantasierijke huisjes van de ‘Hobbits’ uit Lord of the Rings, hebben ze hier een ware Hobbitwoning gemaakt. Super leuk om een paar nachten te slapen!

Lees ook: De hele dag genieten op het strand bij Strandclub Leuk in Kijkduin.

Het sprookjesachtige huis heeft ronde ramen, ronde deuren en ligt half onder een heuvel. De buitenkant is bekleed met grond en gras, waardoor jullie echt het gevoel krijgen dat jullie een soort kabouterhuis inlopen. Toch ontbreekt het aan niks. Er staat een tweepersoonsbed, een stapelbed waar prima twee kinderen kunnen slapen, er is een kleine badkamer met douche en toilet en het huisje beschikt over een volledig ingerichte keuken.

Koud, zo half onder de grond? Nee hoor. Het huisje beschikt over vloerverwarming, dus ook daar hoeven jullie je niet druk om te maken. Ook is er gratis WiFi, dus echt afgesloten van de buitenwereld zijn jullie niet (en ’s avonds nog even Netflixen is een prima optie!).

Het huisje staat op camping Geversduin in Castricum, waar voor kinderen genoeg te doen, zien en beleven valt. Er is een speeltuin, kinderboerderij en er worden verschillende activiteiten georganiseerd.

Camping Geversduin, Beverwijkerstraatweg 205 in Castricum.

Lees ook: Deze villa’s liggen op een van de mooiste plekjes van Kreta (bountystrand!).