Met de kinderen naar het strand en logeren bij hotel Blooming in Bergen

Met de kinderen naar het strand en logeren bij hotel Blooming in Bergen
Voor een weekend uitwaaien met het hele gezin moeten jullie bij hotel Blooming in Bergen zijn. Ruime familiekamers met heerlijke Coco-Mat bedden, een zwembad mét sauna, speelruimte voor de kinderen en iedere ochtend een goddelijk uitgebreid ontbijt. Do we need to say more?

Lees ook: Spelen in het Oosterpark en eten bij Hotel Arena in Amsterdam

Het hotel ligt net buiten het centrum van het gezellige kunstenaarsdorp Bergen, vlakbij het duinbos en bij het strand van Bergen aan Zee. Als jullie na een middag uitwaaien terugkomen in het hotel, kunnen jullie bijkomen met een drankje in de gezellige lounge terwijl de kinderen zich vermaken in de aparte speelruimte. Ook een optie: lekker met z’n allen het zwembad in.

Kamers
Wat betreft de kamers kunnen jullie kiezen uit de roomy room (geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen), de family loft (voor vier tot en met zes personen) of één van de twee suites. Goedkoop is het niet, maar je krijgt er zeker wat voor terug. Alle kamers beschikken over een luxe badkamer met regendouche en ook niet onbelangrijk: de Coco-Mat bedden slapen heerlijk.

Zowel ‘s avonds als ‘s ochtends kunnen jullie restaurant Vigor terecht voor een lekker diner (vooral de pizza’s voor de kinderen en de risotto voor jullie zijn aanraders) en een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel is zo op gezinnen ingesteld, dat ze zelfs beschikken over een speciaal familiearrangement.

Blooming, Duinweg 5 in Bergen (NH)

Lees ook: Dingen die je denkt als je voor het eerst een weekendje weg gaat met de baby

(Beeld: Facebook WeareBlooming)

 

Geschreven door
More from Lisa

Ouders slaan alarm: rubbertegels op speelpleinen zouden giftig zijn

Ze lijken zo veilig, de relatief zachte rubbertegels die ervoor zorgen dat...
Lees verder