Hoe je toch me-time krijgt als je met de kinderen op vakantie gaat

01.06.2017 18:09

Op vakantie met het hele gezin is hartstikke gezellig. Maar echt bijkomen is toch lastig als je de hele tijd op de koters moet letten. Hoe pak je op zo’n familievakantie dan toch je rust? Door de kinderen af en toe even uit te besteden.

Natuurlijk geniet je op vakantie alleen nog maar extra van je kinderen. Eindelijk hoeft er even niets, ben je echt even samen. Het is mooi weer, er is van alles te zien en te doen, heerlijk. Maar kinderen blijven kinderen. En ouderschap blijft een behoorlijke klus. Ook op vakantie. Terwijl je die vakantie nou juist zo nodig hebt om weer even op te laden. Even bij te komen van het hectische gezinsleven met alle drukte en stress van alledag. Dan wil je dus graag even rustig met een boek op het strand liggen. Of door pittoreske dorpjes slenteren en mooie oude gebouwen bekijken. Maar de kinderen, die hebben daar niet altijd evenveel zin in. Die willen de hele dag zwemmen, midgetgolfen en badmintonnen. En als er iets niet relaxed is dan zijn het wel kinderen die zich vervelen, dus dan laat je dat strandbedje toch maar voor wat het is. Maar dat hoeft dus niet!

TUI heeft namelijk de ideale manier om ervoor te zorgen dat het hele gezin een topvakantie heeft. Boek je een vakantie naar een van de TUI FAMILY LIFE hotels, dan wordt er voor iedereen optimaal gezorgd. Alle bestemmingen hebben een speciale Kids Club, waar de hele dag van alles te doen is. De club wordt gerund door ervaren medewerkers, vaak zelfs met een pedagogische achtergrond, die de kinderen dagelijks weten te verrassen met een allerlei leuke activiteiten. De kinderen kunnen er bijvoorbeeld tekenen, knutselen, er worden speurtochten georganiseerd, er kan gesport worden en er is een kinderdisco. Voor baby’s is er zelfs een speciale lounge met oppasservice. Hoe chique is dat?!

Ja, natuurlijk duiken we graag in het zwembad met de kinderen. Maar na 300 keer van de waterglijbaan staan de blaren ons op de billen en willen we gewoon ook even een boek lezen. Het kroost een (mid)dagje uitbesteden zorgt ervoor dat iedereen bij thuiskomst kan vertellen dat het een geweldige vakantie was. Bijvoorbeeld op deze twee plekken:

Nevis Resort Bulgarije
Een spiksplinternieuw hotel waar alles voor iedereen binnen handbereik is. Mama gaat lekker naar de yogalates les, terwijl de jongste gasten van het resort zich vermaken met de capriolen van Bamse de Beer en er voor hun grotere broers en zussen van alles te doen is in de teen hangout. Er is een speeltuin en er kan naar hartelust gezwommen worden in de verschillende zwembaden. Heerlijk ruime en lichte kamers maken deze accommodatie ideaal voor een echt ontspannen vakantie.

Lagoon Princess
Prachtig gelegen aan het strand van Chalkidiki biedt dit luxe all inclusive resort de hele familie een vakantie om nooit meer te vergeten. Drie zwembaden, een superleuke speelruimte voor de kinderen, sportmogelijkheden en heerlijke bars en restaurants, het ontbreekt je hier aan niks. De verschillende kids clubs worden geleid door een internationaal team dat de hele dag de leukste activiteiten organiseert. De kamers zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien.

 

tuiDit artikel is geschreven in samenwerking met TUI, maar de inhoud is 100% van ons. Lees hier maar eens over ons advertentiebeleid.

De TUI FAMILY LIFE kun je boeken via TUI.nl en zijn echt perfect voor gezinnen, want op elke bestemming is voor alle leeftijden genoeg te doen is. Babyclub, entertainment voor kinderen, teen hangout, barretjes, gezinsworkshops, ze hebben echt alles. Daarnaast is je hotel of appartement super relaxed en gezinsproof, wel zo fijn.