Na een heerlijk dagje strand nog even nagenieten bij Eazee in Egmond

13.07.2018 04:55
Na een heerlijk dagje strand nog even nagenieten bij Eazee in Egmond

Met deze temperaturen zitten we het liefst elke dag op het strand. Helemaal nu de zomervakantie eraan komt. Het enige probleem? Van het strand krijg je altijd zo’n honger…

Wat is er met dit weer heerlijker dan een dagje strand? De kinderen kunnen lekker zandkastelen bouwen, zwemmen en voetballen, en jij strijkt neer met een boekje of een tijdschrift. Niets meer aan doen. Het enige probleem? Je krijgt altijd zo’n trek van het strand. In patat, pizza, bitterballen en ijs. De oplossing vind je in Egmond gelukkig gewoon aan de Boulevard. Vanaf het strand loop je zo naar restaurant Eazee.

Eazee is een ruim opgezet restaurant, met verschillende heerlijke loungesettings. Voor de koudere dagen vind je op het terras fleecedekens en terrasverwarmers, voor de diehards die toch graag buiten zitten. Op het menu vind je niet alleen verse vlees- en visgerechten, maar ook de beste steenovenpizza’s van Egmond en omstreken. Voor kinderen is er een apart menu, met kleinere porties (voor kleinere prijzen) van gerechten zoals biefstuk, kipsaté en de pizza. Naast het eten hebben ze ook een uitgebreide kaart met speciaalbieren (ook leuk voor papa). Kortom: de ideale plek om de perfecte stranddag af te sluiten.

Eazee
Boulevard 7
1931 CJ Egmond aan Zee
info@eazee.nl
072-7502015

Bron: Eazee.nl

LEES OOK: Ga strandjutten in Egmond aan Zee!