Nu alvast kaartjes bestellen: Het Mooie Kinderboekenfestival in Amsterdam

08.04.2017 04:55
Nu alvast kaartjes bestellen: Het Mooie Kinderboekenfestival in Amsterdam

Zijn jouw kinderen dol op (voor)lezen? Tijdens Het Mooie Kinderboekenfestival, dat op 21 mei wordt georganiseerd in Paradiso Noord in Amsterdam, komen achttien nieuwe kinderboeken tot leven. Het programma is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

Op het festival kunnen kinderen zich onderdompelen in verschillende fantasiewerelden. Zo leren ze voetbalzombies verslaan met schrijver Simon van der Geest, gaan ze op krokodillenjacht met schrijfster Bibi Dumon Tak en mogen ze op zoek naar Trubbel de Trol in een spannende grot.

De achttien boeken die centraal staan tijdens het festival zijn gekozen door kinderboekenschrijver Edward van de Venkel, bekend van Stem op de Okapi, Toen kwam Sam en Superguppie. Het volledige festivalprogramma is binnenkort te vinden op www.kinderboekenfestival.nl.

Het festival speelt zich af in alle hoeken van de Tolhuistuin, zowel binnen als buiten, aan de IJpromenade in Amsterdam Noord. Uitgekeken? Bij restaurant THT op het terrein kunnen jullie terecht voor een lekkere lunch, diner of gewoon een goede kop koffie.

Het Mooie Kinderboekenfestival
21 mei van 11.00 tot 17.00 uur
Kaarten van 2,83 euro (bij vertoon van stadspas) of 8,51 euro (zonder stadspas) zijn hier te bestellen. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee naar binnen. 

Lees ook: Spelen in het Oosterpark en eten bij Hotel Arena in Amsterdam.