On the road? Echt, ga offline!

We raken steeds meer vergroeid met onze mobieltjes. ’s Ochtends bij de koffie meteen je WhatsApp checken, iedere dag 50 foto’s van je kind op Facebook plempen en elke scheet die je laat meteen door Tweeten. We zijn collectief verslaafd aan social media, lijkt het wel. En ook in de auto blijven we ongegeneerd schermpjes staren, ja, ook op de snelweg. Want stel je voor dat je iets mist…! Ik app, dus ik besta. En dan…gaat het opeens keihard mis. Want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Daarom: laat je smartphone liggen in het dashboardkastje, want die status update kan wel wachten tot je op plaats van bestemming bent. Anders gebeurt er misschien dit…

Vala (36) is journalist en tekstschrijver en heeft drie kinderen: een zoon van 7, die autisme heeft en twee dochters van 6 en 2 jaar. Vala heeft een chronische ziekte, maar probeert zich daar niks van aan te trekken (wat soms jammerlijk mislukt). Ze is getrouwd met Mario en samen runnen ze een nogal gemankeerd, maar heel erg leuk gezin. Want saai is het in ieder geval nooit.

Geschreven door
More from Vala van den Boomen

Waarom je beter geen verwachtingen kunt hebben van je bevalling

Veel vrouwen maken zich tijdens hun zwangerschap een voorstelling van hun bevalling....
Lees verder