Deze ontroerende foto van een kersverse moeder met haar verloskundige ging viraal op Facebook

Vorige week zag moeder Jill Krause een geboortefoto gemaakt door Katie Lacer, die haar deed beseffen hoe dankbaar ze is voor de verloskundigen die haar hielpen tijdens haar bevalling, en daarna. Ze plaatste de foto, plus haar gedachten hierover op haar Facebook, en de post ging binnen de kortste keren viraal.

De foto laat een verloskundige zien die een kersverse moeder helpt bij het voor de eerste keer naar het toilet gaan na de bevalling. De meeste van ons zullen dat moment wel herkennen. Je voelt je onzeker, bang en onwennig. En dan is het heel fijn om iemand bij je te hebben.

Jill schrijft in haar post: ‘Ik zal nooit de gezichten vergeten van de verloskundigen die me volgden naar de badkamer na de geboorte van elk van mijn kinderen. Op dat moment was ik zo kwetsbaar, zo moe, bang en trillerig. Mijn bolle buik leeggelopen, en de schaamte voorbij. En zij behandelden mij met zo veel liefde en waardigheid.’

Lees haar volledige post hier:

(Bron: Facebook)

Lees ook: Deze hilarische lijst hing bij een verloskundige en gaat nu viraal.

Sanne (26) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Onderzoek wijst uit: ongeboren baby’s vormen al herinneringen

Wetenschappers hebben vastgesteld dat baby’s in de baarmoeder al beginnen met het...
Lees verder