Op naar Renesse! Genieten bij Strandcafé Dok (ook leuk voor kinderen!)

02.08.2017 04:50
Op naar Renesse! Genieten van het strand bij Strandcafé Dok (ook leuk voor kinderen!)

Vlakbij het mooie strand van Renesse bevindt zich Strandcafé Dok. Een restaurant waar jullie heerlijk kunnen borrelen bij de openhaard of met mooi weer van de zon kunnen genieten op het terras terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuinen (jaja, meervoud!) of de speciaal voor hen ingerichte bioscoop.

Het restaurant bevindt zich op Strandpark De Zeeuwse Kust en is van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. Of jullie nu komen voor een ontbijt, lunch of uitgebreid diner; het kan allemaal.

Op de lunchkaart staan verschillende broodjes, salades, soepen en warme gerechten als een hamburger met gebakken ui, ei en frietjes. Voor kinderen zijn er tosti’s, pannenkoeken en poffertjes. Ook van de dinerkaart is het lastig kiezen, vanwege de vele lekkere opties. Vlees, vis, vega; er is voor ieder wat wils. Voor kinderen is er een kinderkaart met o.a. vissticks, een mini-hamburger en spareribs.

Uitgegeten? Terwijl jullie nagenieten met een kop koffie of lekker toetje, kunnen de kinderen zich uitleven in de binnenspeeltuin, een filmpje kijken in de kinderbioscoop of buitenspelen in de grote buitenspeeltuin mét airtrampoline. Ook is er een overdekt zwembad, een waterspeelschip en een speelhal met tafeltennistafel en reuze iPad voor de wat oudere kinderen.

Strand Café DOK, Helleweg 8 in Renesse

Ga ook eens: De hele dag genieten op het strand bij Strandclub Leuk in Kijkduin.