De perfecte plek voor een familievakantie in Toscane

05.02.2017 04:50
De perfecte plek voor een familievakantie in Toscane

Geen betere bestemming om deze zomervakantie lekker bij te komen dan het prachtige Toscane. Het kleinschalige Capannoli vakantiepark ligt in het natuurgebied van de Alta Val d’Era en is een feestje voor het hele gezin.

Het vakantiepark beschikt in totaal over 9 appartementen, een zwembad met kinderbad, tennisbaan (tegen betaling), voetbalveld, speeltuin en een restaurant-pizzeria. Het terrein is geheel omheind, waardoor je niet de hele dag ogen in je achterhoofd hoeft te hebben en de kinderen vrij kunnen spelen.

Lees ook: Met de kinderen naar Zuid-Spanje? Deze plekken moet je zien!

Jullie kunnen kiezen voor een appartement met één slaapkamer en een tweepersoons slaapbank of voor een appartement met twee slaapkamers. Alle appartementen zijn uitgerust met volledig ingerichte keuken en beschikken over WiFi. Buiten hebben hebben ze allemaal een eigen terras.

Vermaak
Elke zondagmiddag wordt er bij het zwembad een ‘aperitivo’ georganiseerd met Toscaanse hapjes en een drankje. Ook wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen: op donderdag organiseert de eigenaar namelijk een wijnproeverij met wijnen uit de buurt.

Als jullie na een middag aan het zwembad geen zin hebben om nog op zoek te gaan naar een leuke plek om te eten, kunnen jullie ook prima bij het appartement blijven. In het restaurant serveren ze typische Toscaanse gerechten, pizza’s en eigengemaakte toetjes. Voor kinderen worden er speciale porties samengesteld. Ideaal dus!

Capannoli Vakantiepark, Toscane 

(Bron: Tritt, Beeld: Tritt