Voor de strandliefhebbers: een huisje pal op het Katwijkse strand

05.01.2015 14:30

Voor wie er van het strand houdt, is er weinig leuker dan vakantie vieren in zo’n schattig strandhuisje aan zee. Wij deden het vorige zomer en ontdekten hoe bijzonder het is om wakker te worden en direct met je voeten in het zand te staan, terwijl het strand nog leeg is en je de zon ziet opkomen.

Strandpaviljoen Willy Noord in Katwijk aan Zee verhuurt tien strandhuisjes, die veel comfortabeler zijn dan ze er op het eerste gezicht uit zien. Je kunt hier met vier tot zes personen logeren. Er is een woonkamer (met slaapbank), een eettafel, keuken met vierpits gasstel, een badkamer met douche en twee slaapkamers met in totaal vier bedden.

Ieder huisje heeft een eigen stukje strand, waar de kinderen kunnen klooien met schepjes en emmertjes terwijl jij aan een drankje nipt en uitkijkt over de Noordzee. Bij het Strandpaviljoen kun je ontbijten, lunchen en dineren, maar je kan ook prima zelf koken natuurlijk. Voor kinderen is dit ook echt the place to be, want alles wat ze nodig hebben (zand, water, schep en emmertje) is hier ruimschoots aanwezig. En iedere ouder weet: kind blij, jij blij.

Plus:
-Locatie
-Uitzicht

Min:
-Als het regent, is het wel vrij klein om de hele dag hutje mutje binnen te zitten.

Meer informatie:
www.strandbungalowswillynoord.nl/

 Kijk hier voor nog meer adressen voor de lente.