Pizza’s eten bij Da Portare VIA in Utrecht (ook in Amsterdam trouwens!!)

14.11.2016 04:55
Pizza's eten bij Da Portare VIA in Utrecht (ook in Amsterdam trouwens!!)

Geen zin om te koken, maar ook niet om meteen een hele avond te tafelen? Da Portare VIA in Utrecht én in Amsterdam is de perfecte plek voor een lekkere pizza met het hele gezin.

Op de kaart staan rode en witte houtpizza’s, met of zonder tomatensaus. Of je nu gek bent op vlees of juist meer zin hebt in een goed gevulde vegetarische pizza; ze hebben het allemaal. De pizza’s zijn te bestellen in klein of in groot formaat. Geen speciale kinderpizza’s dus, maar ook zij kunnen gewoon uit de hele kaart kiezen. Ideaal!

Lees ook: Waarom uiteten met kinderen wél een succes kan zijn

Naast overheerlijke pizza’s, vind je bij Da Portare VIA ook de lekkerste toetjes. Een zelfgemaakte tiramisu of chocolademousse bijvoorbeeld. Kom maar door!

Ook als de kinderen uitgegeten zijn hoeven ze zich niet te vervelen. Met de kleurplaten die worden uitgedeeld zijn ze wel even zoet. Leuk: in het filiaal op de Voorstraat in Utrecht kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar op woensdagmiddag (bij voldoende aanmeldingen) zelf hun eigen pizza bakken tijdens de pizza workshop Da Portare Bambini. Ook een goed idee voor een kinderfeestje!

Lees ook: Restaurant Samen: Tournedos voor jou én oppas voor de kinderen

Beeld: Facebook