De plek voor een heerlijke zondagsbrunch én vermaak voor kids

07.07.2017 04:55

Heerlijk in alle rust brunchen, terwijl de kinderen onder professioneel toezicht, worden vermaakt? Dat kan nu bij Proefwerk in Amsterdam, vlakbij de Rai. Dit pop-up restaurant heeft net haar deuren geopend.

Proefwerk is gelegen in een voormalig ROC-gebouw. Het restaurant is industrieel, maar wel heel warm door de enorme street-art kunstwerken met neonlicht. Vlak voor de ingang is een groot gezellig en zonnig terras. Iedere zondag worden er overheerlijke brunchplanken geserveerd met vers brood, croissants, blt’s, gepocheerd ei, verse tonijnsalade, gegrilde groente, verse sapjes en nog meer lekkers. En het beste van alles: je kan je kind in een gezellige tipi-tent achterlaten terwijl jij in alle rust van deze brunch geniet!

Iedere week komen de dames van Puikplan naar Proefwerk om de kinderen een geweldige dag te bezorgen. Met goed weer staan ze in de kleurrijke binnentuin klaar met de leukste spelletjes en mooi knutselmateriaal. Tegen een vergoeding van €9,50 per kind zorgen deze professionele dames ervoor dat je kind wordt ondergedompeld in een magisch sprookje van kleuren, geuren, smaken en muziek. Daarnaast kunnen ze ieder kind met schmink omtoveren tot levende kunstwerkjes.

Proefwerk is ook voor niet-Amsterdammers goed te bereiken. Het pand is gevestigd aan de ring Zuid in Amsterdam. Het gebouw ligt tegenover de RAI en beschikt over 60 eigen parkeerplaatsen. Station RAI ligt op een kleine loopafstand.

Kortom, Proefwerk is dé tip voor fantastisch kindervermaak en een goede brunch! Enige nadeel? Je kind wilt nooit meer naar huis…

Brunch en kind vermaak is iedere zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Dineren kan ook op vrijdag en zaterdag (laat dan je kind thuis bij de oppas)

Proefwerk Amsterdam
Gaasterlandstraat 3-5
1079 RH Amsterdam
+ 31(0)6 300 22 337
reservering@proefwerkamsterdam.nl

Ga ook eens naar: Grand Café Fiji in Amersfoort.