Stel kondigt zwangerschap aan en laat vruchtbaarheidsproblemen niet onbenoemd

17.02.2017 09:45
Stel kondigt zwangerschap aan en laat vruchtbaarheidsproblemen niet onbenoemd

Dat zwanger raken niet voor iedereen vanzelfsprekend is, blijkt nog maar eens uit het verhaal van Lauren Walker en haar man Garyt. Na drie jaar te hebben gedeald met vruchtbaarheidsproblemen, verwacht het stel uit Texas nu een tweeling. Dat de weg hiernaartoe niet makkelijk was, blijft in hun zwangerschapsaankondiging niet onbenoemd.

Lees ook: Aangrijpende post over miskraam gaat het hele internet rond

Lauren plaatste een foto op Facebook van twee rompertjes met op de één ‘Het wachten waard’ en op de ander ‘en wachten en wachten en wachten’. In het bijschrift beschrijft ze hoe zij en Garyt al drie jaar lang zwanger probeerden te raken. In augustus is het nu eindelijk zo ver, dan verwacht het stel een tweeling. Een jongen en een meisje.

Naalden en behandelingen
“We baden voor 953 dagen… 452 naalden, duizenden tranen, 1 herstellende operatie, 4 clomid/letrozol pogingen, 2 rondes IVF, 3 mislukte transfers & 1 geweldige God”, schrijft ze. “Toen ik de eerste echo zag en de foto in mijn handen hield kon ik alleen maar huilen, ik was helemaal aan het shaken. Ik keek naar ze en zei alleen maar ‘Mama houdt van jullie. Mama houdt zo veel van jullie allebei.’ Ik kon de woorden bijna niet uitspreken.”

Lauren hoopt met hun verhaal andere stellen die ook te maken hebben met vruchtbaarheidsproblemen een hart onder de riem te steken. “Voor iedereen die hiermee te maken heeft, laat ons verhaal jullie hoop geven.”

Lees de hele post hier:

Lees ook: Aanstaande vader beschrijft IVF-proces (lees: de hel)

(Bron: Huffington Post, beeld: Facebook Lauren Walker