Trend van het moment? Een maskertje voor je zwangere buik

Trend van het moment? Een maskertje voor je zwangere buik
Als er een groep mensen is die wel een verwenmomentje verdient, dan zijn het wel onze zwangere medemensen. Aanstaande moeders, voetjes omhoog, want dit product is speciaal voor jullie. 

Modebedrijf Hatch (gespecialiseerd in alles voor voor, tijdens en na je bevalling) heeft namelijk een maskertje ontwikkeld. Niet voor je gezicht, maar voor je buik. De maskertjes zijn zogenaamde ‘sheet masks’, die de afgelopen jaren steeds populairder zijn geworden (want, geen troep!). Je haalt simpelweg het velletje uit de verpakking, en legt het over je buik heen. Kopje thee, goed boek erbij: ultimate relaxation!

In de maskers van Hatch zit Aloe Vera en Propolis. De Aloe Vera zorgt ervoor dat je huid een extra hydratie boost krijgt en mooi soepel blijft. Propolis is een ingrediënt uit plantenextract, wat littekenvorming tegengaat. De maskertjes zijn nog niet in Nederland te koop, maar misschien dat net zoals de gezichtsmaskertjes deze trend vanzelf over komt waaien naar ons.

Bron: Scary Mommy / Hatch

LEES OOK: Net op tijd voor carnaval: confetti in de vorm van je punani

Sanne (26) woont samen met haar vriend en heeft nog geen kinderen. Die wil ze voorlopig ook nog niet, maar door haar werk bij Me to We komt ze in ieder geval zeer goed beslagen ten ijs als het zover is.

Lees ook
Geschreven door
More from Sanne Mulder

Deze prachtige illustraties over het leven met twee kinderen herkent elke moeder

Instagramaccount Mommys.simple.daily.life plaatst prachtige illustraties van de dagelijkse momenten die elke ouder...
Lees verder