Waarom je je absoluut niet hoeft te schamen voor je zwangerschapsgewoontes!

28.06.2015 05:00
zwangerschapsapp

Of je intelligentie écht 30 punten achteruitgaat tijdens je zwangerschap weten we niet zeker, maar wat we wel zeker weten is dat het er op lijkt (en het is in ieder geval super handig om het als excuus te kunnen gebruiken). Deze vergeetachtigheid, chaos en lichamelijke ongemakkelijke bijeenkomstigheden zorgen wel voor veel hilariteit. We vonden de meest grappige en ongemakkelijke quotes.

“Op een gegeven moment was ik de boter kwijt. Ik heb de koelkast drie keer doorzocht, bij het broodbeleg gekeken, maar nergens boter te vinden. Ik dacht dat ik gek werd… Uiteindelijk vind ik de boter bij het oud papier terug.”

“Ik was de slechtste en meest agressieve bestuurster ooit, ik stak mijn middelvinger uit naar de ene en was constant aan het bumperkleven, ik was gewoon gemeen!”

“Ik heb een keer, toen ik de lunchtafel opruimde, alles wat in de vaatwasser moest in de koelkast gedaan en alles wat in de koelkast moest in de vaatwasser. Mijn vriend keek erg raar op ’s avonds.”

LEES OOK: Dingen die zwangeren denken in de wachtkamer van de verloskundige

“Laatst probeerde ik uit te checken in de bus, maar het lukt maar niet, ik kreeg niet eens het afkeurende geluidje. Ik raakte bijna in paniek tot een lieve mevrouw me erop wees dat het mijn bonuskaart was…”

“Ik kocht een buslading aan zwangerschapskleding. Nu zitten ze allemaal in een grote plastic zak. Mijn man zei: “handig voor de volgende”. Fantastisch.”

“Op weg naar mijn werk heb ik laatst een halve minuut aan de bijrijderskant van de auto gezeten, wachtend tot hij ging rijden… Toen ik er achter kwam wat ik deed ben ik oen ik zeker wist dat niemand keek snel de auto omgelopen en weggereden.”

“Aan het eind van mijn tweede trimester kreeg ik opeens een maagvirus of een voedselvergiftiging. Ik werd midden in de nacht ziek en probeerde over mijn man heen de prullenbak te grijpen, maar ik kon er niet bij. Ik rolde compleet over hem heen en landde head-first op de vloer. Au.”

“MIJN Vorige zwangerschap stond ik hoogzwanger te douchen, komt me man binnen met een vruchtendrankje. Ik natuurlijk iedere dag benieuwd of mijn vliezen zouden gaan breken. Ruik ik ineens iets heel zoets. Dus zeg ik tegen mijn man “mijn vliezen zijn  gebroken, ik ruik iets heel erg zoets!” En mijn man barst in lachen uit, schud met het flesje in zijn hand en zegt: “framboos misschien?”

“Ik bracht vrienden naar het vliegveld, wat ongeveer een uur van mijn huis ligt. Ik zette de TomTom op ‘snelste route’ om daar te komen. Toen ik mijn vrienden had afgezet besloot ik langs te gaan bij andere vrienden die daar in de buurt wonen. Ik reed door en volgde de beschrijvingen van de TomTom, tot ik opeens na 45 minuten rondrijden weer bij het vliegveld was! Het heeft mij dus drie kwartier gekost tot ik realiseerde dat ik niet het adres van mijn vrienden had ingetypt maar gewoon de hele tijd op weg was naar Schiphol.”

“Afgelopen zwangerschap was ik ontzettend misselijk en moest heel veel kotsen.  Een keer zat ik in de trein had ik geen zakje bij me, toen heb ik dubbel gebogen in zo’n mini prullenbakje onder de tafeltjes gespuugd, dat was bijna onmogelijk.”

“Door het vele plassen ’s nachts heb ik maar het potje van mijn zoon naast mijn bed gezet. Zo ben ik sneller klaar, maak ik minder lawaai, word ik minder koud en slaap ik weer sneller in. Één avond was ik helaas vergeten om het geleegde potje terug te zetten in de po. En je raad het al… de complete nachtvoorraad op mn hoogpolige tapijt gelanceerd, en waar ik ook mee poets, de geur krijg ik niet meer weg!”

LEES OOK: Zwanger? Deze irritante dingen krijg je er gratis bij!