Behoefte aan rust en een beetje romantiek? Ga naar Corfu!

Als je aan Griekenland denkt, denk je misschien niet gelijk aan Corfu. Toch is dit minder bekende Griekse pareltje echt de moeite waard. Zowel voor de kinderen, als voor jullie als ouders!

Corfu is het noordelijkste en altijd groene Ionische eiland en heeft een zeer afwisselend landschap, waar je de mooiste wandelingen kunt maken en je kunt vergapen aan de prachtige baaien en gezellige authentieke dorpjes. Het centrale gedeelte van het eiland Corfu is heuvelachtig en in het zuiden kom je een laagvlakte tegen met prachtige natuur en vooral veel olijfbomen en cipressen. Je hoeft je dus nooit te vervelen, want je ziet steeds weer wat nieuws!

Isabella Country House is de ideale plek om op Corfu te verblijven. Alles is er even mooi, van de bloeiende bloemen en citroenboomgaarden tot het schouwspel van witte lampionnen die ‘s avonds bij de accommodatie worden aangestoken. Je komt echt helemaal tot rust (en tot elkaar, als de kinderen heerlijk in hun bedjes liggen te slapen na een dag spelen in de zon). Het complex dankt zijn naam aan de dochter van de eigenaren, Sokratis en Maria en bestaat uit twaalf sfeervolle appartementen die allemaal uniek zijn ingericht. Het huis heeft een grote bijzondere tuin met zwembad en een jacuzzi. Weg van de massa, maar toch niet helemaal afgelegen, omgeven door prachtig groen, kleinschalig opgezet maar toch levendig. Isabella Country House bied je het beste van twee werelden.

             

 

 

 


In het havenstadje Gouvia kun je heerlijk eten
en ondertussen vanaf je terras genieten van de mooie huizen langs het water. In de hoofdstraat met allerhande winkels, cafeetjes en restaurants is het altijd gezellig en vlakbij vind je de mooie Venetiaanse dokken die nog overgebleven zijn uit de 18e eeuw. Het strand van Gouvia is een zogenaamde Blue Flag Beach, wat betekent dat het voldoet aan strenge criteria zoals een schone kust en zee, strandwachtposten, toiletten en dat er goed wordt om gegaan met de natuur. Heel belangrijk en een fijn idee dat je kinderen spelen op een schoon strand!

Bekijk dus eens een hele andere kant van Griekenland en ga deze zomer lekker met z’n allen naar Corfu!

 

logo_eliza


Me-to-We & Eliza was here

Dit is een samenwerking tussen Me-to-We & Eliza was here, specialist in leuke en kleinschalige vakantieadressen. Wij hebben speciaal voor jullie hun leukste adressen geselecteerd om met kinderen naartoe te gaan. De prijzen van Eliza was here zijn inclusief huurauto!

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.

Geschreven door
More from Vala van den Boomen

Mag mijn man alsjeblieft weer naar kantoor? Hij is een zak in quarantaine

Hoeveel je ook van elkaar houdt, na maandenlang iedere dag op elkaars...
Lees verder