Wandelen en knuffelen met alpaca’s: wie wil dat nou niet?

14.09.2019 04:55
Wandelen en knuffelen met alpaca's, het kan in Overijssel!

De alpaca, een kleine kameelachtige die op een lama lijkt die te lang in de droger is geweest, is aan een ware opmars bezig. Overal in Nederland duiken deze vrolijke dieren op bij kinderboerderijen. En terecht, want ze zijn te schattig (en hilarisch, kijk die koppies).

Alpaca Wandeling zit in Lemelerveld in Overijssel, en biedt wandelingen met alpaca’s aan. Zowel doordeweeks als in het weekend (doordeweeks is er geen wachtlijst, handig!). Extra leuk, momenteel hebben ze in totaal 6 alpaca’s, waarvan 2 veulentjes (cria’s). Je kinderen mogen de veulentjes niet alleen aaien, maar eventueel ook een flesje geven, als ze dat leuk vinden. Er zijn verschillende pakketten en wandelingen, zo kan je kiezen voor de wandeling van 1 uur (22.50 euro p.p.) of 1.5 uur (35.00 euro p.p.). Je krijgt de lama’s mee aan een teugeltje, en kan dan samen met je nieuwe harige reisgenoten het Overijsselse landschap verkennen.

Geen zin in een wandeling? Het is ook mogelijk om een boerenlunch of een high tea te houden in de alpaca stallen. Strijk neer tussen de alpaca’s en geniet van lekkere broodjes of een uitgebreide buffet van zoetigheden. Deze activiteiten duren beide ongeveer 2.5 uur, dus je hebt ruim de tijd om van de dieren te genieten.

Kijk voor alle activiteiten en reserveringen op www.alpacawandeling.nl

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wanneer ze nog een plekje vrij hebben? Ze zijn te bereiken via 0641848579 of stuur een email naar info@dealpaca.com met daarin de pakketkeuze, datum, aantal personen en telefoonnummer.

Bron: Alpaca wandeling