Dit weekend niks te doen? Ga lekker zwieren bij amusementspark Tivoli

25.11.2017 04:55

Vlakbij Nijmegen ligt amusementspark Tivoli. Niet alleen in de zomer kan je in dit minipretpark terecht voor een leuke dag, ook in de winter zijn ze open. Ga zwieren op de schaatsbaan, of strijk neer in hun café terwijl je kinderen zich vermaken in de binnenspeeltuin.

In de winter heeft Tivoli buiten een kunstschaatsbaan waar kinderen hun schaatskunsten kunnen oefenen. Voor jongere kinderen zijn er schaatshulpjes aanwezig. De huur van schaatsen zit inbegrepen bij de ticketprijs, dus je hoeft niet zelf met schaatsen te slepen. Toegang tot Tivoli kost 7,00 euro, en voor volwassenen is het gratis. Wil je zelf ook een baantje schaatsen, dan kost dat je als volwassene 1,50 voor 30 minuten. Netjes toch?

In de winter kan je naast de schaatsbaan ook terecht in de binnenspeeltuin Fun City (met airtrampoline, luchtkussen, legotafel, zandtafel, speeltoestellen, playstations en animatie). In Tivoli worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zo wordt er vaak geschminkt, en komt mascotte Eddie goochelen en jongleren. Terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn, kunnen ouders en begeleiders in het restaurant een hapje eten, rustig een boekje lezen, internetten met gratis wifi of genieten van een High Tea. Lekker toch?

Openingstijden
4 november 2017 t/m 11 maart 2018 is Winter Tivoli geopend op vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Winter Tivoli is tevens in de schoolvakanties geopend op aangepaste dagen en tijden.

Adres
Amusementspark Tivoli
Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal (bij Nijmegen)

Bron: parktivoli.nl

Lees ook: Doen! Naar dit superschattige pretparkje in ’t Gooi (ken je het al?)