Woest uitje voor stoere vaders: de vadernacht in Dinopark Amersfoort!

Bang aangelegde vaders kunnen misschien beter thuisblijven, maar voor de papa’s met ballen hebben we iets heel erg leuks gevonden: de vadernacht in DinoPark Amersfoort!

In juni organiseert Dinopark Amersfoort drie keer de vadernacht: op 17, 18 en 25 juni. Ken of ben jij een avontuurlijke vader die niet bang is voor een uitdaging, stof dan je kampeerspullen af en maak je klaar voor een wilde nacht! Samen met hun kinderen kunnen vaders een nacht slapen in het DinoPark, tussen de prehistorische giganten. Wie weet staat er zomaar opeens een Tyrannoaurus Rex naast je tent! Hoe spannend is dat?!

Vadernacht_2                          Vadernacht_3

Als alle vaders hun spierballen hebben laten rollen bij het opzetten van de tenten wordt er midden in het park gebarbequed. Goed eten is van levensbelang, want daarna zullen de vaders en hun kroost flink op de proef gesteld worden! Wat er gaat gebeuren? Dat blijft een verrassing, maar spannend wordt ‘t zeker!

‘s Ochtends mogen de moeders gezellig aanschuiven voor het ontbijt midden in het bos en kunnen papa en de kinderen vertellen welke avonturen ze allemaal beleefd hebben. En daarna kun je met het hele gezin een dagje doorbrengen in DierenPark Amersfoort. Superleuk!

Vadernacht_4                            Vadernacht_5

Kaartverkoop voor de Vadernacht start op 6 april om 12.00 uur. Wacht niet te lang met bestellen, want de voorgaande jaren was het snel uitverkocht. Per bestelling kun je voor maximaal twee vaders met kinderen boeken.

Tarieven:
Volwassenen: €77,00
Kinderen tot en met 12 jaar: €69,50

Volwassenen met abonnement: €67,00
Kinderen tot en met 12 jaar met abonnement: €59,50

Inclusief:
Entree DierenPark Amersfoort vanaf 16.00 uur tot de volgende dag 18.00 uur
Eén parkeerticket
BBQ en ontbijt
Alle drankjes (fris, bier, wijn) vanaf 16.00 uur en tot de volgende dag 10.00 uur verkrijgbaar bij horecagelegenheid Huid & Haar op vertoon van het polsbandje

 

 

Kijk voor meer informatie op de website.

Geschreven door
More from Vala van den Boomen

15 Gênante, rare, vieze en onfatsoenlijke dingen die je zou willen doen als je zwanger of net bevallen bent

Tijdens je zwangerschap en je bevalling ervaar je een heleboel ongemakken en...
Lees verder