ZOO fijn. De ZOOmeravonden in Artis beginnen weer!

06.06.2016 04:50
zoomeravonden, artis

Oh. Pak de agenda er maar bij, want de zoomeravonden in Artis zijn ieder jaar weer een feestje. De dierentuin in met een biertje in je hand, een lekkere band met het gebrul van een aap op de achtergrond en leuke rondleidingen door het park. Echt. Heerlijk.

In juni, juli en augustus is Artis elke zaterdag open tot zonsondergang. Er zijn verschillende activiteiten met bijzondere rondleidingen en er is elke ZOOmeravond een live optreden van een artiest. Als je zin wilt kun je zaterdagochtend om 9 uur voor de deur liggen om het voederen van de pinguïns te zien, de dierverzorgers horen vertellen over de vleugels van een vlinder, eet een pizza uit de buitenkeuken, drink een lokaal gebrouwen biertje, luister naar fijne muziek en loop in de schemering langs de dierenverblijven.

zoomeravonden, Artiszoomeravond_optreden_muziek_jungle_by_night_muziektent_publiek_nb_1920x1280.jpg__1920x1280_q85_crop_subsampling-2_upscalezoomeravonden, Artis

Zaterdagavond 4 juni is de aftrap door El Pino & the Volunteers met fijne muziek en is er in het planetarium een reis door het heelal en om 20 uur een speciale avondrondleiding door een schemerig Amsterdam langs de dierverblijven. Het speciale ZOOmeravondprogramma vind je hier.

Lees ook: Kindvriendelijke verborgen parels in Haarlem