Fleur: “We hebben eindeloos in het babybad gehangen en gingen wel duizend keer de glijbaan af.”

30.09.2016 13:56
Center Parcs

Een tijdje geleden vroegen we jullie om een verhaal in te sturen over die eerste vakantie met een baby en kans te maken op een verblijf bij Center Parcs. Hier lees je verhaal 2, van Fleur. “Een veilige openhaard waar niemand zijn tengeltjes aan kon verbranden: dat neemt als ouder een hoop zorgen weg.”

“Oh, een verblijf in Center Parcs wil ik wel winnen! Toevallig was onze eerste vakantie van onze tweede baby naar Center Parcs. Ik dacht altijd dat het heel duur zou zijn, dus deden wij met onze oudste dochter ander dingen. Maar eigenlijk waren vakanties met haar als baby niet fijn. Hotelkamers waar geen voorzieningen waren, een vakantiehuis waar alles onveilig bleek te zijn, een resort waar de muziek tot 23.30 keihard door het slaapkamerraam schalde; we hebben het allemaal meegemaakt.

Toen onze zoon een paar maanden oud was, wilden we wat ondernemen. Niet te ver, maar vooral: goed te doen met een baby. Ik keek toch eens op de site van Center Parcs, bleek er een onwijze korting te zijn tussen Kerst en Oud en Nieuw. Meteen geboekt, en het was ge-wel-dig. Voor onze kleine kinderen was het perfect: sterke robuuste meubels, alles voor de baby: verschoningskussen, stoel, zelfs een klein driewielertje stond klaar. Elke ochtend keivroeg verse broodjes aan de deur, een veilige open haard waar niemand zijn tengeltjes aan kon verbranden: dat neemt als ouder een hoop zorgen weg.

Wat we hebben gedaan? Eindeloos in het babybadje gehangen, met dochterlief duizend keer glijbanen af, voor de open haard gezeten, gewandeld buiten. Feestelijke herinneringen van vroeger kwamen naar boven, toen ik hier met mijn ouders, broers, oma, oom en tante kwam. Met mijn broertje in het stapelbed, luisterend naar de klinkende glazen en het gelach van ouders die aan het kaarten waren. ’s Ochtends de speciale kinder-tv. De fantastisch versierde huisjes, de kerstbomen, de kou op onze wangen en natte haren van het zwembad. Het staren over het meer en de eekhoorntjes spotten.

Mijn dochter noemde de bungalow liefkozend haar kabouterhuis en vraagt regelmatig wanneer wij weer gaan. Ik hoop komende kerstperiode weer, en natuurlijk hoop ik dan deze prijs te winnen!”

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Center Parcs. Dichtbij en toch even lekker ertussen uit, bij Center Parcs hoef je nergens aan te denken. Center Parcs zorgt dat alles geregeld is, zodat je zorgeloos kunt genieten van je tijd samen. Van babymeubels en het Baby Servicepakket in de cottage tot gratis potjes babyvoeding in de restaurants. Of geniet volop van je baby tijdens één van de activiteiten zoals Baby zwemmen en baby massages. Bij Center Parcs kun je echt even samen zijn en unieke momenten creëren met je gezin. Voor meer informatie over Center Parcs klik je hier .

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.