Voor het mooiste Sint feest ooit moet je dit jaar een weekendje weg!

23.09.2015 11:30

“Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint”… Oké nog even niet, maar voor je het weet viert de goedheiligman alweer zijn verjaardag. Wil je dit jaar eens wat anders dan de buurman op de deur laten bonken à la zwarte piet of die inhuur-sint met zijn synthetische baard? Dan móét je echt naar CenterParcs de Eemhof, Ouders van Nu organiseert daar dit jaar Het Weekend van Sinterklaas.

Heerlijk avondje? Nee, heerlijk weekend! Je blijft namelijk slapen van 4 tot en met 7 december, samen met Sint en piet. Stel je eens voor; het vol verwachtende kloppende hart, de combinatie van angst en verlangen, het magische gevoel en die sprankelende oogjes van tranen of blijdschap van je kind, alleen zoals ‘believers’ het kunnen meemaken. Je kent het gevoel vast nog wel, jij bent ook kind geweest. Hoe te gek zou het zijn om een heel weekend door te brengen met de goedheiligman, samen met je gezin of de hele familie? Deze Sinterklaas-viering wordt er in ieder geval een om nooit meer te vergeten!

Sorry, uitrusten moet echt een ander weekend want dit weekend is bómvol gepland. Je kan pepernoten bakken, je eigen pietendiploma halen, je schoen zetten, naar de pietendisco, mee doen met de sinterklaasbingo en nog véél meer. Stil zitten is er niet bij dit weekend. Wil je alle activiteiten en mogelijkheden weten? Kijk dan op de website: www.hetweekendvansinterklaas.nl.

Meteen boeken? Dan kan hier: Het Weekend van Sinterklaas